2018-12-13 20:12


Show Local Kombat la Deva: Revanşa lui Tiţă

 |  21:00
Show Local Kombat la Deva: Revanşa lui Tiţă

Show-ul „Bodyguard – Forţe Speciale” îşi va consuma vineri un nou episod. Competiţia de la Deva este dedicată forţelor speciale din Poliţie, Jandarmerie, SPP, dar şi din cadrul firmelor de pază, în care luptătorii se bat pe reguli de Local Kombat. Cel mai aşteptat fight este însă cel dintre Marius Tiţă şi Claudiu Bădoi, care vor disputa meciul revanşă pentru titlul naţional la kick-boxing profesionist.

Cei doi şi-au disputat trofeul, în premieră, la Târgu-Jiu, pe 30 martie, atunci când Claudiu Bădoi a fost declarat campion al categoriei mijlocii la capătul unui meci electrizant. „Am hotărât încă de atunci să îi oferim lui Tiţă revanşa, mai ales că am avut o luptă cu răsturnări de situaţie. Sunt convins că, şi de data aceasta, publicul va fi impresionat de această dispută”, a declarat promotorul Eduard Irimia.

La Deva vor avea loc patru piramide, câte una de 85 şi 95 de kilograme şi două la + 95 de kilograme. Cei patru câştigători urmează să se bată în finala de la Timişoara, acolo unde îi vor înfrunta pe sportivii calificaţi de la Târgu-Jiu, respectiv Cristian Ristea (85 kg), Dănuţ Hurduc (95 kg), Răzvan Benche (+95 kg) şi Marian Iordan (+95 kg). Unul dintre aceştia, Răzvan Benche, a primit deja prima şansă să se bată la nivel înalt, urmând să lupte pe 12 mai la SuperKombat World Grand Prix de la Cluj într-un meci de deschidere.

Pe lângă cele 12 meciuri din piramide, se vor disputa şi două dueluri de rezervă, unul pentru categoria 85 de kilograme şi un altul pentru celelalte trei categorii. Luptele se vor disputa pe durata a trei reprize a câte două minute. Conform regulamentului, vor fi interzise loviturile de genunchi pentru a evita accidentările grave în condiţiile în care mulţi dintre luptători, proveniţi din Poliţie, Armată sau Jandarmerie, se află la prima experienţă în Local Kombat.

Sportivii prezenţi la show:

85 de kilograme: Daniel Lazăr (Bucureşti), Răzvan Avasilcăi (Galaţi), Sebastian Horeică (Iaşi), Daniel Mocanu (Găeşti), Flavius Boiciuc (Deva), Ion Stoian (Bucureşti)

95 de kilograme: Gabriel Flutur (Deva), Marius Iurchevici (Bucureşti), Andrei Vlasin (Baia Mare), Ion Brânză (Oradea), Dan Pătatu (Bucureşti), Cătălin Marin (Constanţa)

+95 de kilograme: Leonid Tcaciuc (Republica Moldova), Răzvan Ghiţă (Bucureşti), David Lupu (Galaţi), Marian Catrin (Bucureşti), Mihai Boboc (Craiova), Mihai Şandor (Oradea), Ion Pasan (Timişoara) şi Alexandru Zlatin (Republica Moldova)


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639563-05-02

TAGURI: show, local kombat, deva, tita
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...