2016-12-05 04:46

SPORT


Showtime a anulat disputa Bute-Froch

 |  21:00
Showtime a anulat disputa Bute-Froch

Ceea ce părea sigur acum o săptămână, duelul Bute - Froch nu va mai avea loc. Şi nu e de vină vreunul dintre cei doi pugilişti, ci televiziunea Showtime, care transmitea partida, şi cu care campionul român are contract semnat. Două milioane de euro pentru fiecare meci câştigă Lucian Butede la televiziunea americană.

Oficialii celebrului post tv au considerat că reţeta financiară a acestei dispute nu va fi una de succes, iar pentru asta vrea ca Bute să lupte cu un boxer american. “Am ajuns la un acord cu Interbox şi chiar am pus la punct contractul. Ambii boxeri voiau aceste lupte, dar ni s-a spus că Showtime preferă ca Bute să lupte cu un american. Ne-am înţeles cu Interbox, dar acum nu mai avem ce să facem, pentru că banii îi dau cei de la Showtime”, a declarat managerul lui Froch, Eddie Hearn.

Cea mai plauzibilă variantă în acest moment pentru campionul Lucian Bute pare bătrânelul american Bernard Hopkins (47 de ani, 52 de victorii, 5 eşecuri, 2 egaluri), cu care ar putea lupta în luna aprilie, însă se ia în calcul şi o luptă cu Andre Ward, câştigătorul SuperSix, dar întâlnirea cu acesta nu poate avea loc mai devreme de sfârşitul acestui an sau primăvara lui 2013. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-02-18

TAGURI: Meci anulat, bute, froch, showtimeComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Grevă la Lufthansa. Peste 900 de zboruri, anulate joi Peste 900 de zboruri ale companiei germane Lufthansa au fost anulate, joi, în cea de a doua zi de... 24 Noi 2016 | (0)
Zeci de zboruri ale companiei aeriene Eurowings, anulate Peste 60 de zboruri ale companiei aeriene low cost Eurowings, care face parte din grupul german... 22 Noi 2016 | (0)