2019-01-17 21:25


Simona Halep a luat DECIZIA. Ce va face la turneul de la Moscova

 |  17:12
Simona Halep a luat DECIZIA. Ce va face la turneul de la Moscova

Simona Halep (27 de ani, 1 WTA) a luat miercuri decizia de a nu se mai prezenta la turneul de la Moscova, programat în perioada 15-20 octombrie, după ce a primit diagnosticul de hernie de disc, transmite Prosport.

Potrivit unei surse din anturajul echipei liderului mondial, eleva lui Darren Cahill a sperat că se va putea recupera în timp pentru competiţia Premier din Rusia ca să-şi onoreze promisiunea făcută luna trecută.

Constănţeanca alesese să joace la Kremlin Cup pentru a bifa al doilea turneu de categorie Premier după cel jucat la Stuttgart. Conform planului iniţial, Halep avea pe listă - drept al doilea turneu Premier - regalul pe iarbă din Eastbourne. Simona nu s-a mai prezentat însă în Marea Britanie din cauza unei accidentări la tendonul lui Achile, inflamat la finele Roland Garros-ului.

Şi cum regulamentul WTA prevede că o jucătoare din Top 10 trebuie să participe la patru Premier Mandatory (toate din circuit), patru Premier Five (din seria de cinci) şi la cel puţin două turnee Premier, Halep a optat pentru balul din ţara Mariei Şarapova pentru a închide cercul impus de şefii WTA. Socoteala de acasă nu s-a potrivit, în cele din urmă, cu cea din târg, iar cea mai valoroasă jucătoare a lumii e nevoită să spună pas.

Simona Halep a fost diagnosticată cu hernie de disc şi a anunţat că încearcă să se recupereze pentru Turneul Campioanelor.. Aşa cum ProSport a anunţat încă de ieri, tratamentul poate dura până la două săptămâni


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-10-03

TAGURI: simona halep, hernie de disc, turneu moscova
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
03 Oct 2018

O plimba militianul sef cu avoinul si se face bine . la bani ei sa se trateze la Viena . Ce rahat a incasat fiscul si asigurarile dupa urma ei ? Cit trebuie sa dea lui Teodorovici la peste 25 milioane euro incasati de ea ?
ALLISON HOWARTS
04 Oct 2018

Bună ziua, sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul era zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenului meu și mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, am trimis poșta și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că ex fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16:00. Ex-ul meu ma sunat, eram atat de surprins, am raspuns la apel si tot ce a spus a fost ca a fost atat de rau pentru tot ce sa intamplat ca el a vrut sa ma intorc la el, ca ma iubeste atat de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singura vrăjitoare reală și puternică care mi-a ajutat cu propria mea problemă. email: ogagakunta@gmail.com puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistență în relația dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895 1) vrăji vrăji 2) Vrăjile pierdute de dragoste 3) Vrăjile de divorț 4) Vrăjile căsătoriei 5) Vraja de legare. 6) vrăji de rupere 7) Înlăturați un iubit trecut 8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie 9) doresc să-ți satisfacă iubitul Contactați acest om grozav dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă ogagakunta@gmail.com
Random imageUltimele stiriloading...