2018-12-12 05:01


Simona Halep: Anul viitor vreau să fiu mai bună şi mai puternică când intru pe teren

 |  12:52
Simona Halep: Anul viitor vreau să fiu mai bună şi mai puternică când intru pe teren

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul 2 mondial, a declarat că anul viitor vrea să fie mai bună şi mai puternică atunci când intră pe teren şi să-şi imbunătăţească jocul la fileu şi serviciul.

"Anul trecut a fost unul foarte mare pentru mine, însă consider că acest an a fost mai bun. Spun asta pentru că, spre deosebire de 2014, în acest an am învățat multe lucruri. Am învățat cum să joc fără presiune atunci când trebuie să apăr ceva, să apăr puncte sau un titlu. Și am mai învățat că dacă sunt relaxată și mă bucur de ceea ce fac, acest lucru mă ajută să mă concentrez mai bine și să câștig meciurile dificile", a declarat Simona Halep pentru site-ul WTA, citat de Agerpres.

Românca a mai spus că este bucuroasă de sezonul pe care l-a avut, Indian Wells fiind cel mai important turneu pe care l-a câştigat.

"Indian Wells a fost, desigur, cel mai important turneu pe care l-am câștigat anul acesta. Am jucat destul de bine și în vară, am ajuns pentru prima oară în sferturile de finală și apoi în semifinale la US Open, și am disputat două finale înainte de asta. Așa că, chiar dacă am pierdut devreme la Roland Garros șI Wimbledon, sunt bucuroasă de sezonul meu, m-am simțit mult mai relaxată și mai încrezătoare și am început cu adevărat să mă bucur de fiecare meci pe teren", a afirmat românca.

Simona Halep a reiterat faptul că nu este „un robot” ca să câştige toate meciurile aşa cum doresc românii.

"În țara mea, toată lumea îmi spune că trebuie să câștig toate meciurile, însă nu sunt un robot. Sunt o fată normală și o jucătoare normală. Am suișuri și coborâșuri. Pot câștiga un meci mare, însă pot pierde unul mai puțin important. Așa că acum încerc să mă concentrez asupra a ceea ce am de făcut. Vreau doar să joc la capacitate maximă, plină de gânduri pozitive. Nu încerc să mă gândesc la ceea ce spun oamenii despre rezultatele mele sau tenisul pe care îl joc. Știu că românii vor să câștig fiecare meci și este ok, voi face totul pentru a le câștiga", a susţinut Simona Halep.

În privința anului viitor, sportiva a spus că vrea să fie şi mai bună atunci când intră pe teren şi să-şi imbunătăţească jocul la fileu.

"Am mai multe lucruri de îmbunătățit. Acum sunt destul de solidă și încrezătoare în jocul meu, însă vreau să fiu și mai bună atunci când intru pe teren. Vreau să-mi îmbunătățesc jocul la fileu și, de asemenea, serviciul, însă am reușit deja un pic acest lucru. Dar și modul în care trec de la ofensivă la defensivă și invers", a menţionat Simona Halep.

"Acum vreau să mă bucur de vacanță, desigur, și nu mă voi gândi la tenis o scurtă perioadă, însă apoi voi reveni și voi munci din greu. Mi-am propus să fiu fiu mai bună și mai puternică anul viitor", a completat românca. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-10

TAGURI: simona halep, anul, viitor, mai, buna, puternic, teren
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...