2017-01-25 03:31


Simona Halep, despre Turneul Campioanelor: Jucătoarele din top opt joacă un tenis nebunesc

 |  12:06
Simona Halep, despre Turneul Campioanelor: Jucătoarele din top opt joacă un tenis nebunesc

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul patru mondial, a declarat că se simte pregătită pentru Turneul Campioanelor de la Singapore (23-30 octombrie). Românca a ţinut să precizeze că trebuie să joace bine, deoarece toate jucătoarele din top opt joacă „un tenis nebunesc”.

"Trebuie să joci bine acolo, deoarece toate jucătoarele din top opt joacă un tenis nebunesc, deci trebuie să fiu pregătită'', a precizat Simona Halep pentru site-ul WTA, citat de Agerpres.

"La începutul anului, primele patru luni au fost foarte grele pentru mine. Nu știam dacă voi putea juca în acest an, deoarece mă simțeam foarte bolnavă și nu puteam sta mai mult de 15 minute pe teren. Am avut niște infecții", a subliniat Simona Halep.

Românca a ţinut să precizeze că este foarte fericită că va participa la Turneul Campioanelor pentru al treilea an consecutiv.

"Am câștigat la Madrid și m-am gândit că am o șansă să ajung la Singapore, dar nu mă gândeam că mă voi califica până la US Open. Mi-am spus că am o șansă, dar nu am crezut sută la sută că pot ajunge. Așa că sunt foarte fericită că voi juca acolo pentru al treilea an'', a afirmat Simona Halep.

Aceasta a susţinut că merită să participe la Turneul Campioanelor de la Singapore.

"După titlul din mai de la Madrid, am jucat foarte bine. Am pierdut câteva meciuri cu Serena și Kerber în ultimele trei, patru luni. Mă simt bine și simt că merit să fiu acolo. Bineînțeles nu am câștigat un turneu de Grand Slam încă, dar am jucat bine la turneele mari", a completat Simona Halep.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-18

TAGURI: simona halep, turneul, campioanelor, jucatoare, top, opt, joaca, tenis, nebunescComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image