2019-01-24 01:04


Simona Halep, după eliminarea de la Wimbledon: Nu am ştiut să gestionez momentele cheie

 |  08:50
Simona Halep, după eliminarea de la Wimbledon: Nu am ştiut să gestionez momentele cheie

Simona Halep a declarat marţi, după eliminarea de la Wimbledon, că nu a ştiut să gestioneze prea bine momentele cheie, în condiţiile în care a avut emoţii mari. Românca a mai spus că serviciul nu i-a mers foarte bine din cauza tensiunii.

„Serviciul nu mi-a mers foarte bine din cauza tensiunii. Nu am ştiut să gestionez prea bine momentele cheie. Dar a fost un meci bun, adversara mea a meritat victoria. Eu îmi doresc să rămân cu aceeaşi încredere şi să fiu mai puternică la capitolele la care am fost slabă azi. Am jucat slab pe serviciul meu, dar când am returnat am jucat foarte bine. Şi tactic am jucat bine. De asta îmi pare rău că nu am putut să menţin acelaşi ritm şi acelaşi plan. În momentele importante am avut emoţii, îmi pare rău că nu am ştiut să gestionez aceste momente", a afirmat Simona Halep, potrivit Digi Sport.

„Am vorbit mult cu Darren, mi-a explicat exact ceea ce vedeam şi eu oarecum. E important că mi-a dat încredere şi a subliniat părţile bune din jocul meu. A fost o experienţă frumoasă, mă bucur că am fost sănătoasă şi că am jucat bine", a completat Simona Halep.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-07-06
Citeste si:
Simona Halep nu a luat o decizie privind participarea la BRD Bucharest Open

TAGURI: simona halep, eliminare, wimbledon, nu, stie, gestioneaza, moment, cheie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriloading...