2019-04-20 07:37


Simona Halep e în FINALA World Tennis Thailand Championship

 |  18:36
Simona Halep e în FINALA World Tennis Thailand Championship

Simona Halep a început astăzi ultimul turneu al anului 2017 cu o victorie. Simona Halep s-a calificat în finala World Tennis Thailand Championship, după ce a învins-o cu un dublu 6-3 pe britanica Johanna Konta.

Simona Halep a încheiat meciul cu un nou break şi, după o oră şi jumătate de joc, s-a calificat în finala turneului de la Hua Hin, unde o va întâlni pe câştigătoarea partidei dintre Karolina Pliskova şi Jelena Ostapenko.

Cu excepţia începutului setului secund, liderul mondial a avut tot timpul iniţiativa şi s-a aflat în avantaj. S-a jucat încrâncenat, în special în primul set, dar, după o oră şi jumătate, românca s-a impus şi aşteaptă acum să-şi afle adversara din ultimul act.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-12-23

TAGURI: turneu, simona halep, johanna konta, world tennis thailand championship
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LEVST.
23 Dec 2017

Excelent, mai ales ca nu a invins pe oricine , ci pe una care conta...Excelent final de an, promitator pentru un nou inceput...
ALLISON HOWARTS
24 Dec 2017

Bună ziua, sunt aici pentru a răspândi această veste bună întregii lumi cu privire la modul în care am primit soțul meu înapoi. Eram nebun când soțul meu mi-a lăsat o altă femeie luna trecută. Dar când mă întâlnesc cu un prieten care ma introduce în profetul Okona, un mare mesager la oracolul pe care îl slujește, mi-am povestit problema profetului Okona despre cum ma lăsat soțul meu. El mi-a spus doar că am ajuns la locul potrivit că voi fi dorința mea de inimă fără nici un efect secundar. Mi-a spus ce trebuie să fac, după ce a fost făcut, în următoarele două zile, soțul meu a sunat mă la telefon și îmi pare rău că m-ai trăit înainte. Sunt atât de fericită și copleșită că trebuie să le spun întregii lumi cum mi-a ajutat profetul Okona să-mi dau dorința inimii. Dacă aveți nevoie de orice fel de ajutor, contactați Profetul Okona la următoarea adresă de e-mail: prophetokona@gmail.com De asemenea, a distribuit atâtea vrăji ca, (1) Dacă doriți ex-spate. (2) nu ai nevoie de un divorț în căsnicia ta. (3) Vrei să fii promovat în biroul tău. (4) Vrei să vindeci bolile mortale (5) Dacă vreți un copil. (6) Vrei să fii bogat. (7) Vrei să îți ceri soțul și soția să fie a ta pentru totdeauna. (8) Dacă aveți nevoie de asistență financiară. (9) vrei o soție / soț
Random imageUltimele stiri