2019-03-19 08:03


Simona Halep: E mai multă presiune când joci pentru ţară. Mi-aş dori o medalie la Olimpiadă

 |  13:55
Simona Halep: E mai multă presiune când joci pentru ţară. Mi-aş dori o medalie la Olimpiadă

Jucătoarea de tenis Simona Halep, numărul trei mondial, a declarat, miercuri, că îşi doreşte să câştige o medalie la Olimpiadă chiar dacă este diferit să joci pentru ţară, în condiţiile în care este mai multă presiune.

''Mi-aș dori să câștig o medalie (la Olimpiadă — n.red.), la simplu, chiar și la dublu mixt cred că am o șansă cu Horia (Tecău, n. red.) sau cu Florin (Mergea, n. red.). Este diferit să joci pentru țară, e mai multă presiune, dar este un sentiment plăcut, parcă ai mai multă putere. Vedem, programul este aglomerat. Îmi doresc să fiu sănătoasă și să pot juca, să pot juca la nivel maxim și să aduc medalii'', a declarat Simona Halep, potrivit Agerpres.

Românca a mai spus că ar fi o realizare foarte mare să ajungă în finala Turneului Campioanelor din noiembrie, de la Singapore, și să joace și în finala Fed Cup.

''Dacă ajung să joc din nou la Singapore, nu contează, voi participa la Fed Cup, numai să fiu sănătoasă, acesta e cel mai important lucru. O să fie o realizare foarte, foarte mare dacă voi juca și Singapore și finala Fed Cup. Va fi incredibil. Dar să avem răbdare'', a precizat Simona Halep.

Sportiva a afirmat că va participa la turneele de la Dubai și Doha.

''Nu știu când o voi face (operația — n. red.), este necesară, m-ar ajuta foarte mult dacă aș face-o, dar momentan mă simt bine. Am făcut toate analizele și mi-au ieșit toate foarte bune. Doctorii mi-au spus că pot să aștept, așa că nu este nicio grabă. Voi juca la Dubai și la Doha și cred că și mai departe, dar momentan doar aceste două turnee le am în cap'', a explicatSimona Halep.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-02-03

TAGURI: simona halep, presiune, joaca, tara, doreste, medalie, olimpiada
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...