2018-12-17 09:53


Simona Halep este din nou numărul 1 WTA! Cât timp rezistă în vârf

 |  10:06
Simona Halep este din nou numărul 1 WTA! Cât timp rezistă în vârf

Simona Halep a revenit pe primul loc în topul WTA. Începând de luni, 26 februarie, clasamentul mondial din tenisul feminin este dominat din nou de Simona Halep, care s-a întors în frunte după o lună de la pierderea primei poziții în favoarea lui Caroline Wozniacki, cea care o detronase în urma victoriei în meciul direct din finala de la Australian Open.

WTA a actualizat noul clasament și calculele sunt optimiste pentru jucătoarea originară din Constanța, care în următoarele 3 săptămâni ar putea fi amenințată doar de Wozniacki, însă daneza ar avea o misiune foarte grea. 16 săptămâni a fost Simona Halep pe primul loc în lume în prima perioadă petrecută ca lider mondial.

Simona Halep. În acest moment, Simona Halep (26 de ani) se recuperează după accidentarea la picior care a forțat-o să se retragă în semifinalele turneului de la Doha și să renunțe la participarea la turneul de la Dubai, potrivit Digi Sport.

Simona Halep are 7.965 de puncte și singura care o mai poate ajunge la turneul următor este Caroline Wozniacki, cu 7.525, la 440 de puncte în spate. Următorul turneu la care vor participa și Halep și Wozniacki e Indian Wells (7-18 martie).

Cu toate acestea, daneza are de apărat, la acest turneu, mai multe puncte decât are Simona, 215 față de 65.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-26

TAGURI: simona halep, locul 1, top wta
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...