2018-12-12 10:26


Simona Halep, în continuare pe locul doi în clasamentul WTA. Maria Şarapova, la doar 200 de puncte faţă de româncă

 |  09:40
Simona Halep, în continuare pe locul doi în clasamentul WTA. Maria Şarapova, la doar 200 de puncte faţă de româncă

Jucătoarea română de tenis Simona Halep se menține pe locul doi în clasamentul WTA, care a fost dat publicității luni. Pe poziţia a treia se află în continuare Maria Şarapova, la doar 200 de puncte de Halep.

Serena Williams este în continuare liderul incontestabil al clasamentului, în timp ce Maria Şarapova Maria Șarapova se află pe locul al treilea, la doar 200 de puncte de Simona Halep. Petra Kvitova (Cehia), învingătoare în turneul de la Madrid, este în continuare a patra în ierarhia mondială.

Irina Camelia Begu a reușit un salt de șase locuri după sfertul de finală de la Madrid, ajungând acum pe poziţia 31. În top 100 mai figurează două românce, Monica Niculescu, pe 67, după ce a coborât cinci trepte, și Alexandra Dulgheru care a coborât un loc, fiind acum pe 72.

În ceea ce priveşte clasamentul la dublu, Monica Niculescu este prima româncă din ierarhie, pe 49, iar Irina Begu a reușit un salt de 12 locuri și este acum pe 55. Raluca Olaru a urcat și ea două poziții, fiind pe 57.

În clasamentul Road to Singapore, care contează pentru calificarea la Turneul Campioanelor, Serena Williams este prima, urmată de Simona Halep și Maria Șarapova.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-11

TAGURI: simona, halep, continuare, loc, doi, clasament, wta, maria, sarapova, doar, 200, puncte, romanca
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...