2019-03-24 02:57


SIMONA HALEP, prima declarație după eliminarea de la Wimbledon: Sunt obosită mental

 |  16:15
SIMONA HALEP, prima declarație după eliminarea de la Wimbledon: Sunt obosită mental

Simona Halep a fost eliminată în turul 3 de la Wimbledon de Su-Wei Hsieh (Taiwan, 48 WTA), scor 6-3; 4-6; 5-7, iar după meci a identifcat principalele cauze ale prestației slabe. Liderul mondial a declarat că nu a stat bine la capitolul mental, informează Mediafax.

Simona a acuzat oboseala fizică şi mentală acumulată de la începutul sezonului şi a precizat că își va lua o vacanță. De asemenea, Halep şi-a fixat și obictivul pentru US Open, ultimul Mare Șlem al anului.

„Sunt obosită mental, pentru că am avut un an extrem de încărcat. Am câştigat un turneu de Grand Slam şi am jucat o altă finală, la Australian Open. Chiar dacă au trecut mai bine de 5 luni de atunci, toată presiunea e încă în corpul meu. Vreau să fac orice altceva decât tenis. Vreau să mă relaxez, pentru că am dat totul pentru tenis în ultima perioadă. Vreau să fiu un om normal, o fată normală pentru două săptămâni.

Două-trei săptămâni de odihnă, apoi reintru în programul normal. Urmează US Open, dar mai întâi vor fi turneele din US Open Series. Următorul turneu va fi în Canada, mă voi pregăti pentru el”, a declarat numărul 1 mondial, conform DigiSport.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-08

TAGURI: simona halep, Wimbledon, eliminare, declaratie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...