2018-10-20 11:39


Simona Halep: Sunt în regulă din puct de vedere medical, dar dezamăgită...

 |  14:29
Simona Halep: Sunt în regulă din puct de vedere medical, dar dezamăgită...

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, a declarat, după înfrângerea din primul tur de la Australian Open, că este „în regulă, dar dezamăgită”. Românca a ţinut să precizeze că trebuie să privească înainte şi să rămână motivată.

"A fost mai bună astăzi. E puternică. Eu sunt în regulă din punct de vedere medical, dar dezamăgită, bineînţeles. Dar este doar o zi, doar un meci. Mâine este o nouă zi. Trebuie să privesc înainte şi să rămân motivată. Ştiţi, oricine poate pierde, oricine poate câştiga. Ştiu asta. Trebuie doar să o iau aşa cum este şi să privesc înainte. Cred că nu a fost ziua mea bună, dar îi dau credit ei deoarace a jucat bine cu adevărat. A evoluat fără teamă, a lovit fiecare minge şi a avut un ritm bun. Cred că am jucat prea scurt în primul set. Apoi m-a dominat pentru că a simţit foarte bine mine mingea", a declarat Simona Halep, potrivit presei australiene, citată de Mediafax.

Românca a afirmat că este la un nivel scăzut din punct de vedere mental, deoarece a fost foarte bolnavă.

"Astăzi, nu am avut dureri, nu am simţit dureri. Am avut multe probleme în această perioadă, înainte de a veni aici, aşa că pot spune că sunt la un nivel scăzut din punct de vedere mental, deoarece am fost foarte bolnavă. Apoi am venit aici având din nou probleme la tendonul lui Ahile. Aşa că este greu să fii pozitivă sută la sută şi să încerci totul. Dar am făcut-o. Cred că am făcut tot ce am putut. A fost tot ce am putut face", a precizat Simona Halep.

Românca, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, a fost eliminată în primul tur al Australian Open, după ce a fost învinsă de chinezoaica Shuai Zhang, locul 133 WTA, sportivă venită din calificări.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-19
Citeste si:
Simona Halep, ELIMINATĂ de la Australian Open de o sportivă venită din calificări

TAGURI: simona halep, este, regula, dezamagita
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...