2018-12-13 03:46


Simona Halep vorbeşte despre complexul din faţa Mariei Şarapova

 |  07:21
Simona Halep vorbeşte despre complexul din faţa Mariei Şarapova

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, locul 2 WTA, a declarat, duminică seară, în cadrul unei emisiuni la TVR, că nu are vreun complex în faţa rusoaicei Mariei Şarapova. Halep a ţinut să precizeze că jocul Şarapovei şi experienţa fac diferenţa între ele.

"Stilul Mariei Şarapova cred că este matematic clar. Pe tabletă. Ea nu îşi schimbă stilul pe parcursul meciului. Nu am un complex faţă de Şarapova, am fost foarte aproape să câştig în faţa ei. Joacă mai bine în momentele importante. Cred că acesta este singurul lucru care face diferenţa între noi. Şi experienţa", a afirmat Simona Halep.

Românca a vorbit şi despre decizia unor jucătoare de a pleca la vestiare în timpul meciurilor.

"Plecatul la toaletă este o modalitate de a scoate adversarul din mână, din ritm şi mi s-a întâmplat asta. Mi s-a spus să fac acelaşi lucru când joc împotriva Mariei dar nu sunt de acord. Nu pot să fiu falsă", a subliniat Simona Halep.

Sportiva a mai spus că joacă tenis pentru că îi place, şi nu pentru bani.

"Eu joc tenis pentru că îmi place. Deja nu mai joc pentru bani - am liniştea asigurată, pentru faimă - nu îmi place să fiu în centrul atenţiei. Am o pasiune: dacă nu joc trei zile mă ia dorul. Îmi place ceea ce fac. Tot ceea ce fac, fac cu zâmbetul pe buze. În rest am viaţa mea simplă, cu familia şi cu prietenii şi departe de centrul atenţiei. Merg doar la petrecerile la care sunt obligată să merg", a explicat românca.

Simona Halep a susţinut că nu a fost ajutată în trecut de Gheorghe Hagi, aşa cum a relatat presa.

"În continuare sunt foarte intimidată de domnul Ţiriac. Sunt momente când sunt emoţionată şi de Gheorghe Hagi când vine. Dar sunt lucruri pozitive. Ştiu că în momentul ăla vrei să te autodepăşeşti. Trebuie să îi simţim că sunt în tribună dar să fim noi înşine când jucăm", a afirmat sportiva.

Românca a mai spus că românii trebuie să aibă încredere mai multă în ceea ce pot face.

"Eu am spus întotdeauna că sunt mândră că sunt româncă. Oamenii sunt sufletişti, dar ne punem tot timpul o limită şi acest lucru ne dăunează. Am fost foarte timidă în trecut şi cred că tot din această cauză, nu sunt dintr-o ţară foarte bogată...", a afirmat Simona Halep.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-11
Citeste si:
Simona Halep vrea să fie antrenată cât mai mult de Darren Cahill

TAGURI: simona halep, complex, maria sarapova
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...