2018-12-14 16:51


Soarta lui Răzvan Lucescu se va decide joia viitoare

 |  13:30
Soarta lui Răzvan Lucescu se va decide joia viitoare

Comitetul Executiv al FRF va hotărî săptămâna viitoaredacă Răzvan Lucescu merită să mai continue la cârma echipei naţionale, laaproape doi ani de la debutul său ca selecţioner.

Cu cele mai slabe din istoria primei reprezentative,Lucescu jr a anunţat că nu este dispus să renunţe la postul său decât în cazulîn care nu mai sunt şanse nici măcar matematice de calificare. ComitetulExecutiv condus de Mircea Sandu se va reuni însă joi pentru a discuta despreposibila demitere a tehnicianului în vârstă de 42 de ani.

"Nus-a hotărât nimic în ceea ce îl priveşte pe Răzvan Lucescu. Şi asta vă spune unom care ştie. Într-adevăr, în următorul Comitet Executiv se va pune în discuţiedemiterea. Se va face o analiză a tot ce s-a întâmplat în ultimii doi ani laechipa naţională şi atunci se va lua o decizie. Aşa se procedează normal", a spusDumitru Dragomir, vicepreşedinte al FRF şi totodată şeful LPF.

Cucinci puncte în tot atâtea meciuri în preliminariile EURO 2012, naţionalaRomâniei are şanse mici să mai obţină biletele pentru turneul final din Ucrainaşi Polonia. De altfel, în mandatul său, Răzvan Lucescu a obţinut doar cincivictorii, dintre care trei în ultimul an şi jumătate. 3-1 cu Feroe, 3-0 cuHonduras şi 3-1 cu Luxemburg.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-03-30
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


NEA FANE
02 Apr 2011

soarta lui e decisa.CEL MAI SLAB SELECTIONER din toate timpurile.
Random imageUltimele stiri
loading...