2018-10-17 15:46


Șoc la Astra Giurgiu: Șumudică se pregătește de plecare

 |  17:33
Șoc la Astra Giurgiu: Șumudică se pregătește de plecare

Îndrăgitul antrenor al celor de la Astra Giurgiu vrea să se despartă de echipa sa. Îngrijorat de problemele sale medicale și enervat de cele financiare, Șumudică vrea să vorbească cu conducerea pentru o despărțire amiabilă.

"Sunt internat ambulatoriu si am facut primele analize in aceasta dimineata. Acum merg la echipa, vreau sa discut cu conducerea si sper sa gasesc intelegerea pentru a ne desparti. Nu pot merge la Severin, inseamna sa-mi bat joc de mine si de familia mea. Mai ales ca pe nevasta-mea si pe copii i-am neglijat in ultima vreme tocmai din cauza Astrei.Recunosc, mi-e frica! Maine domnul doctor Chiriac imi va pune un aparat Holter, care masoara tensiunea automat la anumite intervale. Apoi va decide daca e nevoie si de o coronarografie", a declarat Marius Sumudica, scrie DigiSport.Marti seara, antrenorul a plecat spre spital in timpul meciului cu Dinamo, in minutul 70. A doua zi, Sumudica a spus ca are probleme destul de serioase la inima, medicii care l-au consultat recomandandu-i un concediu medical.

Dar nu numai problemele medicale îl îndepăratează pe Șumudică de banca Astrei, ci mai mult cele financiare:

"Se rugau (sefii Astrei - n.red.) cu hartiile dupa noi sa semnam ca sa-i amanam cu plata si sa arate la UEFA  sa primeasca banii. Numai eu stiu cat m-am chinuit, eu cu Dani Coman, sa-i convingem pe jucători sa semneze. Si acum, cand erau banii de primit nu s-a primit niciun ban. Puneti-va in situatia mea si a lui Dani Coman.De acum familia devine prioritare si fotbalul pe locul doi. Nu moare nici Astra fara Sumudica si nici Sumudica fara Astra", a mai spus Sumudica.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-12-16

TAGURI: astra giurgiu, sumudica, dinamo, spital
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...