2017-01-19 15:03

SPORT


Şoc la Vaslui! Hizo e out!

 |  13:46
Şoc la Vaslui! Hizo e out!

Revolta jucătorilor de la Vaslui a produs o victimă colaterală, Viorel Hizo. Wesley & Co. şi-au cerut acum o săptămână banii restanţi, apoi au făcut nazuri că la Poiana Braşov e zăpada prea mare şi nu se pot pregăti, pentru ca acum, în Antalya, să refuze să se antreneze tot din cauza banilor. Totul cu girul tacit al tehnicianului echipei.

Întâmplările au ajuns la urechile patronului Adrian Porumboiu, care a trecut imediat la fapte. Chiar dacă legătura cu Viorel Hizo părea extrem de solidă, ruptura între cei doi s-a produs imediat, după ce în ultimul timp se certaseră tocmai din cauza restanţelor neachitate către jucători. “Ne-am despărţit de Viorel Hizo. Nu e treaba mea să-l anunţ. E  anormal ce se întâmplă la echipă. Au fost rezultate bune cu domnul Hizo, au fost şi altele mai puţinbune. Vin însă momente în care ajungi şi la aşa ceva, asta e situaţia”, a spus Porumboiu.

Moţul e alesul

nu va rămâne pentru mult timp descoperit pe banca tehnică. El a luat deja legătura cu Ioan Ovidiu Sabău, şomer de câteva luni. Părţile au ajuns la un acord de principiu, iar şansele ca Moţul să preia echipa sunt foarte mari. “Nu pot nici să confim dar nici să înfirm numirea lui Sabău”, spune finanţatorul moldovenilor. Sabău a mai pregătit în cariera sa pe Gaz Metan Mediaş, Universitatea Cluj, Gloria Bistriţa, Poli Timişoara şi FCM Târgu-Mureş. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-06-14

TAGURI: Hizo, afara, vaslui, sabauComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image