2017-01-22 01:47

SPORT


Sorana Cîrstea, eliminată de la turneul de la Luxemburg

 |  19:58
Sorana Cîrstea, eliminată de la turneul de la Luxemburg

Sorana Cîrstea, locul 82 în clasamentul WTA, a pierdut, cu scor 3-6, 3-6, meciul disputat cu Tereza Smitkova (Cehia, 196 WTA) în primul tur al turneului de la Luxemburg, dotat cu premii în valoare totală de 226,750 de dolari.

Partida dintre cele două sportive a durat o oră și 13 minute. Primul set a debutat cu un serviciu pierdut de partea Soranei, și, chiar dacă a egalat imediat, românca și-a mai cedat o dată serviciul, în game-ul trei. Apoi, cele două jucătoare au mers cap la cap, până în ultimul game, când Smitkova a reușit un nou break și a câștigat setul, scor 6-3, potrivit mediafax.ro

Actul secund a început mult mai echilibrat, însă acesta s-a rupt în game-ul patru, când Sorana Cîrstea și-a pierdut din nou serviciul. A fost suficient pentru ca Tereza Smitkova să câștige și setul doi, cu același scor, 6-3, și să avanseze în turul doi al turneului de la Luxemburg.

Pentru participarea în primul tur, Sorana Cîrstea va încasa un cec în valoare de 1,552 de dolari și un punct în clasamentul WTA, în timp ce Tereza Smitkova, pentru accederea în turul secund, se va alege cu 2,669 de dolari și 30 de puncte în clasamentul mondial.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-18

TAGURI: sorana cirstea, turneu luxemburg, meci, tereza smitkovaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image