2019-01-18 18:48


Sorin Cârţu şi antrenorul principal Emil Săndoi vor continua să pregătească echipa CS Universitatea Craiova

 |  10:35
Sorin Cârţu şi antrenorul principal Emil Săndoi vor continua să pregătească echipa CS Universitatea Craiova

Directorul tehnic Sorin Cârţu şi antrenorul principal Emil Săndoi vor continua să pregătească echipa CS Universitatea Craiova, potrivit unui anunţ făcut de gruparea olteană, într-un comunicat de presă.

"Consecvenţa şi continuitatea se numără printre atuurile oricărui club profesionist. Universitatea Craiova infirmă zvonurile apărute în media cu privire la iminenta despărţire de Sorin Cârţu şi Emil Săndoi. De la preluarea mandatului, în septembrie 2014, staff-ul tehnic a resuscitat echipa, care a avut o ascensiune fulminantă: plecată de pe ultima treaptă a clasamentului a ajuns la un punct de podium după etapa 26. Mai mult, cu Sorin Cârţu şi Emil Săndoi la cârmă, Universitatea a reuşit o serie de 19 partide fără înfrângere, record în istoria de 67 de ani a clubului. Ultimele rezultate nu au fost cele dorite de conducere, suporteri, staff tehnic şi jucători. Dar în viaţa oricărei echipe apar şi sincope, pe care le putem depăşi numai împreună. Obiectivul fixat la începutul sezonului, anume o poziţionare în prima parte a ierarhiei, a fost atins. Clubul nostru anunţă că nu s-a pus în niciun moment problema unei schimbări a băncii tehnice. Sorin Cârţu şi Emil Săndoi au creditul Consiliului de Administraţie al Universităţii Craiova", a precizat CS Universitatea Craiova.

CS Universitatea Craiova, ocupanta locului 6 în clasament, va întâlni, pe teren propriu, sâmbătă, de la ora 18.00, formaţia CFR Cluj, în ultima etapă a Ligii I.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-29

TAGURI: sorin, cartu, antrenor, principal, emil, sandoi, continua, pregateste, echipa, cs, universitatea, craiova
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriloading...