2018-12-15 04:18


RAPID - CSU CRAIOVA. Sorin Cârțu: “Va fi o partidă încrâncenată. Noi vrem să ieșim din pasa neagră, ei vor să rămână în Liga 1”

 |  10:12
RAPID - CSU CRAIOVA. Sorin Cârțu: “Va fi o partidă încrâncenată. Noi vrem să ieșim din pasa neagră, ei vor să rămână în Liga 1”
Florentin Dincă

Directorul tehnic al lui CSU Craiova, Sorin Cârțu, a vorbit despre derby-ul de dumincă seară din Giulești, împotriva Rapidului (ora 21.00, DigiSport, Look TV). Antrenorul oltean apreciază că disputa va fi una înverșunată, deoarece gazdele vor să iasă din zona retrogradării, iar echipa sa își dorește să încheie perioada neagră pe care o traversează - șase meciuri fără victorie.

„N-am făcut o statistică a întâlnirilor cu giuleștenii, dar debutul meu ca antrenor în Divizia A a fost într-un meci cu Rapid. Cel mai frumos meci, cu o groază de ocazii, în care s-a jucat mult pe contre, cred că nu a fost jucător de la noi care să nu aibă măcar două ocazii, a fost acela din 89, când Neagoe a băgat Rapidul în B. Nu știu cine va fi noul Geană Neagoe în meciul de duminică, dar există o asemănare cu acel meci dacă ținem cont de pozițiile echipelor în clasament. Noi vrem să ieșim cât mai repede din pasa asta neagră, care văd că se prelungește și crează un disconfort. Cu rezultatele de acum dăm posibilitatea oamenilor să uite senzaționalul parcurs de până acum. Iar ei vor să rămână în A. De aceea mă aștept la o partidă încrâncenată. În retur, Rapidul este diferit față de ceea ce a arătat în prima parte a campionatului. Atmosfera va fi tipic giuleșteană, departe de ceea ce e pe alte stadioane. Sincer, mă așteptam la un parcurs bun cu Bergodi, se numără printre antrenorii străini care merită să fie în fotbalul românesc. Este un băiat serios, profesionist, dedicat muncii lui“.

"Sorinacio" a comentat și eventualele mutări pe care CSU Craiova le va opera din vară, dar a fi fixat obiectivul pentru sezonul viitor: „Am discutat strategia pentru campionatul viitor, din punctul meu de vedere nu aș umbla prea mult la lot. Ne mai trebuie doi-trei jucători care se mănțină o stare de combativitate. Mai ales că la anul, cu acest sistem cu play-off, va fi o bătălie și mai mare. Așadar, lotul trebuie menținut pentru a nu apărea problema eterogenității. Toți cei care evoluează acum pentru echipă sunt jucători veniți în vară. Avem 9 luni împreună, o perioadă care trebuie să se prelungească. Obiectivul pentru sezonul viitor este să intrăm într-o situație cât mai bună în play-off, apoi să atacăm obiective mai îndrăznețe“.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-16

TAGURI: Sorin, cartu, rapid, csu, craiova, giulesti, etapa, 32, liga
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...