2016-12-09 04:03

SPORT


Spania, o nucă prea tare pentru tricolori!

 |  21:13
Spania, o nucă prea tare pentru tricolori!

Naţionala de futsal a României a cedat categoric în faţa reprezentativei similare a Spaniei, în sferturile de finală ale Campionatului European din Croaţia. Ibericii, campioni europeni şi favoriţii principali ai competiţiei, au controlat în permanenţă partida, iar la final s-au impus cu 8-3.

Tricolorii au încercat cât au putut să ţină piept puternicului adversar, iar până în minutul 30 scorul a fost strâns, 3-4, însă în ultimele 10 minute ale întâlnirii au lăsat garda jos.

Golurile românilor au fost înscrise de Gherman (2) şi Matei.

România a început cu: Vlad Iancu - Florin Matei, Răzvan Radu, Robert Lupu, Cosmin Gherman. Au mai jucat: Florin Ignat, Emil Răducu, Marian Şotârcă, Ion Al-Ioani, Dumitru Stoica, Iuliu Safar. Selecţioner: Sito Rivera

În ciuda faptului că au pierdut în faţa Spaniei, naţionala României a realizat oricum cea mai o performanţă în premieră, calificarea în sferturile CE. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-12-15

TAGURI: Romania, futsal, campionat_european, spaniaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Eurobasket 2017. Naționala României, în grupă cu Spania, Ungaria, Croația, Cehia și Muntenegru Naționala masculină de baschet a României a fost repartizată în grupă cu Spania, Ungaria,... 23 Noi 2016 | (0)
Neymar riscă doi ani de închisoare Parchetul spaniol cere o pedeapsă de doi ani de închisoare și o amendă de 10 milioane de euro... 23 Noi 2016 | (0)