2019-01-16 18:59


Spectacol TOTAL în legendara etapă de viteză în coastă de la SINAIA

 |  00:10
Spectacol TOTAL în legendara etapă de viteză în coastă de la SINAIA

Mii de spectatori au asistat în acest weekend Trofeul Sinaia Forever 2017, singura etapă din Campionatul Național de Viteză în Coastă Dunlop desfășurată exclusiv pe traseu urban și la care s-au înscris nu mai puțin de 80 de piloți.

Runda de la Sinaia, organizată sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv, a fost câștigată de Costi Stratnic, aflat la primul succes din carieră, în timp ce podiumul a fost completat de Lucian Răduț, vicecampionul național din ultimele două sezoane, și Cornel Gărdean.

Liderul Campionatului Național de Viteză în Coastă Dunlop, Paul Andronic, a terminat al patrulea, în timp ce învingătorul din etapele precedente de la Râncă și Reșița, Andrei Dumitrescu, a reușit doar al 11-lea timp al zilei, deși a fost cel mai bun atât în antrenamentele de sâmbătă, cât și în manșele de recunoaștere de duminică.

În clasamentul general, după cinci runde, Andronic este în continuare lider, cu 72 de puncte, urmat de Răduț, cu 68, și Bogdan Cuzma, cu 58. Andrei Dumitrescu rămâne pe 4, cu 50 de puncte, în timp ce pe poziția a cincea se clasează doi piloți, la egalitate de puncte, bulgarul Lyuben Kamenov și Costi Stratnic.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-24

TAGURI: etapa de viteza in coasta, sinaia
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriloading...