2019-01-22 21:01


Sportul a refuzat 200.000 de euro de la Astra pentru Curelea

 |  14:51
Sportul a refuzat 200.000 de euro de la Astra pentru Curelea

EXCLUSIV: Patronul Sportului Studenţesc, Vasile Şiman, a declinatoferta înaintată de Astra Ploieşti, de aproximativ 200.000 de euro pentruatacantul Costin Curelea.

Nevoiţi să transfere un atacant după accidentarea luiFatai, care va reveni pe gazon abia în februarie, prahovenii s-au orientatcătre Curelea, jucător pe placul lui Selymeş, fost antrenor în Regie.

Astra a înaintat o ofertă scrisă pentru vârful în vârstăde 26 de ani, luată însă în râs de Şiman. “Cum să-l dau pe Curelea pe banii ăştia?”, a fost replica oficialului bucureştean.

În sezonul trecut al Ligii a II-a, Curelea a înscris20 de goluri pentru Sportul, dintr-un total de 29 de partide disputate. Întotal, are 59 de reuşite în eşalonul secund şi 9 în prima divizie, dintre caretrei în actuala ediţie de campionat.

În altă ordine de idei, Tiberiu Bălan este foarteaproape de un transfer la Poli Timişoara, acolo unde a mai evoluat sub formă deîmprumut acum doi ani. Bănăţenii au început deja negocierile cu Sportul şi efoarte posibil ca acestea să se concretizeze până la finalul acestei luni. DeBălan se interesează şi o altă formaţie promovată în vară, Universitatea Cluj.

Foto: ligab.ro


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638952-03-07
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriloading...