2017-01-22 18:23


Starea lui Mihăiţă Neşu rămâne în continuare gravă. Nu a dat semne că îşi revine la aproape trei zile de la operaţie

 |  18:05
Starea lui Mihăiţă Neşu rămâne în continuare gravă. Nu a dat semne că îşi revine la aproape trei zile de la operaţie
Internaţionalul român Mihăiţă Neşu se află în continuareîn stare gravă, iar conform declaraţiilor oficialilor olandezi, dacă „actualasituaţie se prelungeşte, atunci e din ce în ce mai rău”.

Operat marţi, la numai câteva ore de la accidentareastupidă din timpul unui antrenament, Neşu a reuşit să discute puţin cu medicii,dar în continuare nu îşi simte mâinile şi picioarele. Conform directoruluitehnic al lui FC Utrecht, Foeke Booy, citat de trimisul „Gazetei” în Olanda, „Mihainu poate fi coerent deoarece se află sub influenţa unor sedative deosebit deputernice şi e posibil să nu-şi dea seama de situaţia în care se află”.

Fundaşul stânga rămâne internat la spitalul UMC dinUtrecht, iar medicii sunt rezervaţi în privinţa unui prognostic până săptămânaviitoare, atunci când ar putea oferi câteva detalii despre viitorul său.

În timpul conferinţei de presă organizate azi de clubulbatav, directorul tehnic Foeke Booy a primit un SMS misterios, pe care i l-aarătat imediat preşedintelui clubului, aflat lângă el. Acesta a oftat şi apărăsit imediat sala, fără să ofere vreo declaraţie.

Schut nu îşi poatereveni

Jucătorulcare l-a accidentat pe Neşu, Alje Schut, nu s-a mai antrenat de marţi, fiinddevastat după teribilul incident. “A fost un duel ca oricare altul, nu poate ficonsiderat vinovat. Îi pare extrem de rău pentru ce s-aîntâmplat. Nu se mai poate antrena şi îl înţelegem”, a explicatdirectorul tehnic al lui Utrecht. Schut, care are 1,93 m şi aproape 90 dekilograme, a căzut peste Neşu la un duel pentru minge la mijlocul terenului,acesta fiind momentul fatidic. Conform spuselor oficialilor, nici ceilalţijucătorilor nu se simt în stare pentru meciul cu AZ Alkmaar din week-end. “E foarte greu să se mai concentreze, toată lumea segândeşte la Mihai. Vom juca pentru el, în primul rând”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639246-10-17Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image