2018-10-15 21:08


Steaua anunță un nou transfer: vine un mijlocaș din Germania

 |  20:45
Steaua anunță un nou transfer: vine un mijlocaș din Germania

Steaua continuă cumpărăturile în această pauză competițională. Un mijlocaș neamț, fost coleg cu Ciprian Marica la Stuttgart, este pe punctul de a semna contractul cu gruparea roș-albastră, scrie Gsp.ro.

Timo Gebhart este mijlocaş, are 26 de ani şi 1,82 înălţime. Fotbalistul e campion european under 18, fiind în lotul naționalei Germaniei în 2008 cînd a cucerit titlul european. Acesta a jucat timp de două sezoane în Germania la 1860 München, apoi alte trei sezoane la VfB Stuttgart. Din 2012 a ajuns la Nürnberg, iar în ultimul an nu a mai prins lotul, fiind trimis la formaţia secundă.

Gigi Becali a oferit și datele contractuale ale noului star al roș-albaștrilor. Astfel, mijlocașul de 26 de ani va avea un contract asemănător cu cel al lui Ciprian Marica.

"Eu semnez un contract pe 6 luni cu el, după care îi mai dau un contract pe alți doi ani. Trebuie să-l văd pe jucător, iar apoi îi prelungim, dacă va confirma. Timo n-a avut pretenții la bani. A zis că vine oricum. Ne-a spus că după ce va demonstra abia atunci vom vorbi. Va lua primă de Champions League în funcție de meciurile jucate. Trebuie să joace cel puțin 50% din meciuri pentru a lua 200.000 de euro", a spus Gigi Becali la Digi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-23

TAGURI: transfer, steaua, germania, timo gebhart
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MANIX
23 Ian 2016

Pe asta sigur l-a tocmit Ciolos cand a luat micil dejun cu frau cancelar.Este "tehnocrat"baiatul !
Random imageUltimele stiri
loading...