2018-11-15 02:56


Steaua–Ceahlăul 2-1. Campionii se impun cu emoții în primul meci din Liga 1

 |  00:09
Steaua–Ceahlăul 2-1. Campionii se impun cu emoții în primul meci din Liga 1

Steaua Bucureşti a învins pe Ceahlăul Piatra Neamţ cu scorul de 2-1, sâmbătă seara, pe stadionul ''Steaua'', într-un meci din prima etapă a Ligii 1. Toate cele trei goluri au fost marcate în prima parte a meciului, scrie Agerpres.

Pentru Steaua au marcat Adrian Popa (11) şi Daniel Georgievski (26), golul oaspeţilor fiind reuşit de Emil Jula (40), în faţa a circa 10.000 de spectatori. Ceahlăul a oferit o replică bună şi a pus probleme campioanei în multe momente.

Golul din care Steaua a deschis scorul a fost marcat de Popa din poziţie de ofsaid. Echipa din Ghencea a cerut penalty în min. 36, când centrarea lui Iasmin Latovlevici a lovit mâna lui Garcia. O fază controversată a fost şi în careul Stelei, în min. 86, când Latovlevici a avut o intervenţie periculoasă la Doru Popadiuc, însă arbitrul nu a acordat nimic.

Vlad Chiricheş s-a accidentat la încălzire şi a fost schimbat în ultimul moment cu Florin Gardoş în garnitura de start a Stelei. Atacanţii Federico Piovaccari şi Leandro Tatu nu au fost nici măcar rezerve.

Vasile Miriuţă a debutat oficial în acest meci ca antrenor al Ceahlăului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-21

TAGURI: steaua, ceahlaul, campioni, meci, liga 1
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...