2019-01-16 16:30


Steaua - Vardar Skopje, în Liga Campionilor

 |  19:11
Steaua - Vardar Skopje, în Liga Campionilor

Steaua întâlneşte Vardar Skopje în primul meci al turului doi preliminar din Liga Campionilor, marţi, de la ora 20.45, pe Arena Naţională. Macedonenii au ajuns duminică în Capitală, după un drum de peste 11 ore cu autocarul. Meciul va fi transmis în direct la DigiSport 1 şi PRO TV. Returul este programat pe 23 iulie, de la ora 21.45, pe Stadionul Naţional “Filip II”.

Antrenorul macedonenilor, Blagoja Milevski, a declarat că nu a făcut degeaba o excursie obositoare cu autocarul până la Bucureşti, el sperând într-o minune în meciul cu elevii lui Reghecampf.

“Va trebui să evoluăm cu inima. Românii sunt compacţi şi agresivi. Mijlocul e tare, excelent, numai dacă vom bloca jucătorii din zona aceasta vom putea spera la un success. (...) Singura variantă ca să obţinem un rezultat pozitiv la Bucureşti este ca fiecare dintre jucătorii mei să prindă o seară foarte bună, să evolueze la capacitatea maximă. Doar aşa putem spera la un rezultat care să ne ajute pentru retur. Eu ştiu că se poate, trebuie să creadă şi băieţii”, a spus Milevski.

Prime record pentru Reghe

Pentru acest sezon, Laurenţiu Reghecampf şi-a negociat un salariu lunar de 15.000 de euro, cu cinci mii mai mult decât anul trecut. Dacă salariul nu iese din tipare, primele pe care le va încasa antrenorul roş-albaştrilor sunt de luat în seamă. O victorie în grupele Ligii Campionilor îi poate aduce 30.000 de euro.

“Dacă ar câştiga toate meciurile din grupe, Reghe ar încasa 180.000 de euro. Practic, şi-ar lua salariul pe un an în doar şase meciuri. E extrem de greu, însă noi ne dorim cel puţin trei victorii în grupe”, au dezvăluit surse din conducerea clubului, citate de realitatea.net.

Revenind la Vardar, Reghecampf ar putea începe partida cu echipa standard, pe care a folosit-o şi în Supercupă cu Petrolul: Tătăruşanu - Georgievski, Szukala, Chiricheş, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Ad. Popa, G. Iancu (N. Stanciu), Tănase - Nikolic.

Fără înghesuială la bilete

Suporterii Stelei nu s-au grăbit să îşi ia bilete la meciul cu Vardar, până luni dimineaţă fiind vândute 25 de mii de locuri. Managerul Mihai Stoica speră ca la ora meciului să fie pe stadion peste 40 de mii de fani. Marţi, casele sunt deschise de la ora 11.00, iar preţurile tichetelor variază între 15 şi 20 de lei la peluze, 20 şi 50 de lei la tribuna a II–a, 20 şi 500 de lei la tribuna I. Primăria Sectorului 2 va monitoriza cu 90 de camere video amplasate în principalele intersecţii rutiere din zonă toate arterele de circulaţie pe care se vor deplasa spectatorii către Arena Naţională, pentru desfăşurarea în cele mai bune condiţii a meciului de fotbal.

UEFA a anunţat şi brigada de arbitri de la Steaua cu Vardar Skopje. Meciul va fi condus la centru de cehul Radek Prihoda,  ajutat de compatrioţii Patrik Filipek şi Petr Blazej. Rezervă va fi Jirí Jech.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-03-09

TAGURI: steaua, vardar, skopje, liga, campionilor, arena, nationala
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriloading...