2018-12-18 13:09


STEAUA. Gigi Becali îi reziliază contractul lui Kharja

 |  15:50
STEAUA. Gigi Becali îi reziliază contractul lui Kharja
Florentin Dincă

Trei dintre jucătorii transferaţi de campioană în această, plus Paul Papp, s-au accidentat grav şi vor rata derby-ul cu Dinamo, programat în week-endul 20-22 noiembrie. Cel mai grav dintre ei este Kharja, căruia i se va rezilia contractul în această iarnă.

Jugurtha Hamroun a suferit o întindere a muşchiului biceps femural stâng şi va mai sta cel puţin două săptămâni pe bară, Sulley Muniru s-a ales cu o disjuncţie acromio-claviculară stânga şi va reveni pe gazon la începutul lunii decembrie, iar lui Paul Papp i-a recidivat fractura de os zigomatic şi a fost oeprat, perioada de absenţă fiind estimată la aproximativ o lună.

Cel mai grav este însă Houssine Kharja, care a s-a ales cu o ruptură a ligamentului încrucişat anterior drept şi va reveni pe gazon abia la primăvară. Cel mai probabil, Gigi Becali vrea să-i rezilieze acestuia contractul în această iarnă. Site-ul oficial al Stelei a publicat joi situația medicală detaliată a accidentaţilor din lot.

Rareş Enceanu

În timpul partidei amicale Polonia U21 - România U21 (13 octombrie) a suferit o întindere de gradul I a ligamentului colateral intern drept. Acesta se aflî ân perioada de reabilitare, timpul estimat de recuperare fiind de 30 de zile din momentul accidentarii.

Jugurtha Hamroun

La partida cu Pandurii Tîrgu-Jiu (25 octombrie) s-a ales a o întindere de gradul I a mușchiului biceps femural stîng - cap scurt. Perioada de recuperare este de 21 de zile din momentul accidentării.

Sulley Muniru

La meciul cu CFR Cluj (1 noiembrie) a suferit o disjuncție acromio-claviculara stînga de gradul III. Jucătorul se află în curs de investigații suplimentare, pentru a stabili conduita terapeutică optimă: conservatoare sau chirurgicală. Timpul de recuperare estimat în cazul jucătorului este de 30 de zile.

Paul Papp

S-a accidentat la meciul cu FCM Baia Mare (29 octombrie), suferind o fractură de os zigomatic drept și a fost operat, în cursul zilei de miercuri, la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central "Dr. Carol Davila". Procedeul chirurgical folosit în acest caz a fost reducerea fracturii și osteosinteză cu mini-plăcuță și șuruburi de titan. Timpul estimat de reabilitare medicala este de o lună post-operator.

Houssine Kharja

Asuferit o ruptură a ligamentului încrucișat anterior drept si va lipsi de pe teren, conform previziunilor, 6 luni de zile post-operator.

 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-05

TAGURI: gigi becali, steaua, houssine kharja, cotnract
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...