2018-12-19 18:50


STEAUA. Reghecampf: “Guilherme a plecat deja la noul său club, în timp ce Tade, Alcenat, Breeveld şi Tahar sunt liberi să-şi caute echipe”

 |  21:03
STEAUA. Reghecampf: “Guilherme a plecat deja la noul său club, în timp ce Tade, Alcenat, Breeveld şi Tahar sunt liberi să-şi caute echipe”
Florentin Dincă

Aşa cum PUTEREA a scris încă din luna septembrie 2015, Gigi Becali a aşteptat iarna pentru a face curăţenie serioasă în lot. A luat ţeapă cu Tade, Alcenat, Tahar şi vroia neapărat să scape de ei. Pe lângă aceştia, Breeveld şi Guilherme erau şi ei pe lista neagră. Acum, Becali a ordonat ca aceştia să-şi găsească alte echipe, iar Reghe s-a văzut nevoit să se conformeze.

„Guilherme a intrat în ultimele şase luni de contract, şi-a găsit o nouă înţelegere şi va merge la noul său club. Tade, Tahar, Breeveld şi Alcenat nu vor face deplasarea cu noi în cantonament. Nu mă mai bazez pe ei. Sunt jucători care trebuie să îşi găsească echipe, se vor antrena în continuare la echipa noastră, dar noi sperăm ca în cel mai scurt timp să se rezolve şi situaţia lor”, a spus Reghecampf la Digi Sport.

Antrenorul roş-albaştrilor a mai afirmat că se poartă în continuare negocieri pentru Constantin Budescu de la Astra şi cu Ciprian Marica: „Deocamdată sunt discuţii, lucrurile se pot schimba de la oră la oră. Deocamdată nu am semnat nici cu Budescu, nici cu Marica. Deocamdată nu pot spune nici da, nici nu. (...) Noi trebuie să ne acoperim aceste posturi până pe 10 ianuarie, când plecăm în cantonament. Nu există niciun deadline. Pentru a face un asemenea deal ai nevoie de timp, răbdare, deci sunt jucători pe care vom încerca să îi aducem. Dacă vom putea, bine, dacă nu, asta este. Ne vom orienta spre alţi jucători. Noi avem foarte mulţi jucători pe listă şi nu stăm să discutăm numai cu doi jucători”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-07
Citeste si:
STEAUA. După ajustarea salariilor antrenorilor, Gigi Becali umblă şi la contractele fotbaliştilor

TAGURI: steaua, reghecampf, tade, tahar, alcenat, guilherme, breeveld
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...