2017-01-20 16:03

SPORT


Steaua şi Ilie Stan joacă ultima carte!

 |  21:00
Steaua şi Ilie Stan joacă ultima carte!

Returul cu Twente din 16-imile Ligii Europa poate rezolva sau poate încurca definitiv iţele la Steaua. Aşa cum era de aşteptat, eşecul din prima manşă a dinamitat serios situaţia în curtea roş-albaştrilor. Primii care au căzut victime tiradei lui Gigi Becali au fost unii jucători, începând cu Tătăruşanu, Dănănae şi Nikolic. A venit apoi rândul lui Ilie Stan, care şi-a “permis” să-şi ceară banii între cele două meciuri, gest care l-a scos din sărite pe patron. Din acest motiv, soarta tehnicianului, dar şi a mai multor jucători, în special străini, depinde de meciul din Olanda, şi se rezumă simplu la “ori la bal, ori la spital”.

Şi nu e deloc uşorpentru Ilie Stan, care a plecat capul în faţa patronului său, şi l-a lăsat să-i facă echipa de start, chiar dacă poate avea alte idei în privinţa titularilor pe care să îi arunce în luptă. Şi astfel Gigi Becali a preluat hăţurile şi a creionat formaţia, singurul post la care mai are dubii este acela de portar, acolo unde Tătăruşanu şi Stanca pleacă de pe poziţii egale. În rest, Martinovic îi va lua locul lui Dănănae, Latovlevici va juca fundaş stânga, la mijloc vor evolua Bourceanu, revenit după suspendare, şi Brandan, iar în atac Rusescu va juca în locul lui Nikolic.

Ultimul meci pentru Brandan

Meciul din Olanda va reprezenta ultima reprezentaţie a lui Pablo Brandan în tricoul Stelei. Argentinianul va pleca în China, la Tianjin Teda, acolo unde va avea un salariu dublu faţă de cel din România, iar Gigi Becali se alege cu 700.000 de euro de pe urma transferului său. Plecarea lui Brandan confirmă politica pe care o va avea în următorul sezon, aceea de a micşora pe cât posibil numărul străinilor din lot. Pe lângă fundaşul venit de la Urziceni, pe lista neagră se mai află Geraldo, Nikolic şi Machado, în timp ce Iliev, Martinovic şi Tatu vor rămâne, fiind preferaţii lui Becali.

TWENTE - STEAUA, ORA 20.00, PRO TV

Echipele probabile:

TWENTE: Mihailov - Cornelisse, Wisgerhof, Douglas, Rosales - Brama, Fer, Jannsen - Chadli, De Jong, O. John

STEAUA: Tătăruşanu – Martinovic, Chiricheş, Geraldo, Latovlevici – Prepeliţă, Brandan, Bourceanu, Tănase – Tatu, Rusescu

Foto: Lucian Curelariu


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-06-18

TAGURI: Steaua, liga_europa, twente, ilie_stanComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image