2019-01-23 05:28


Stelea revine în fotbal

 |  18:44
Stelea revine în fotbal

Bogdan Stelea a abandonat acum trei ani cariera profesionistă, însă la rugăminţile bunului său prieten Miodrag Belodedici, jucător la GVD Buftea, dar şi pentru faptul că s-a săturat să stea pe bară fără un angajament în antrenorat, va reveni joia viitoare între buturile echipei de la marginea Capitalei.

Mai în glumă, mai în serios Belo mi-a spus să vin cu două poze de legitimaţie. De joia viitoare, cel mai probabil, o să fiu în poartă. Nu o să merg la meciurile din deplasare, pentru că terenurile sunt proaste, dar voi juca acasă, la Buftea”, a spus Stelea la Radio GSP.

La gruparea din Buftea evoluează, printre alţii, jucători care au trecut şi prin primul eşalon al fotbalului românesc, ca Daniel Iftodi sau Ciprian Mozacu.

Cel poreclit Arnold (44 de ani) a mai jucat în cariera sa la Dinamo, Politehnica Iaşi, Mallorca, Standard Liege, Rapid, Samsunspor, Steaua, UD Salamanca, Akratitos, Oţelul Galaţi, Unirea Urziceni şi FC Braşov. La echipa naţională a adunat 91 de selecţii, şi a jucat la Campionatele Mondiale din 1990, 1994 și 1998. Din 2009 până în 2011 a fost secundul lui Răzvan Lucescu la prima reprezentativă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639560-04-05

TAGURI: bogdan stealea, fotbal
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriloading...