2018-12-10 06:18


Steliştii s-au speriat: nu mai vor să joace pe Arena Naţională!

 |  23:55
Steliştii s-au speriat: nu mai vor să joace pe Arena Naţională!

Meciul Stelei de duminică împotriva celor de la FC Botoşani nu se va disputa pe Arena Naţională. Motivul: cel mai mare stadion al ţării nu are certificat ISU.

Potrivit Ziare.com şi DigiSport, meciul de duminica seara, de la ora 20:30, se va disputa cel mai probabil pe terenul formatiei CFR Cluj.

"M-a sunat Valeriu Argaseala si m-a intrebat daca avem certificat pentru incendiu. Arena Nationala nu il are. Noi l-am obtinut, chiar acum vreo doua luni a avut loc o inspectie. Ca sa obtii acest aviz sunt niste costuri mari. Asadar, m-a sunat Argaseala, m-a intrebat de aviz si daca pot sa joace in aceasta etapa pe terenul nostru", a declarat presedintele CFR Cluj, Iuliu Muresan.

Zilele trecute, au aparut tot mai multe informatii cu privire la problemele pe care le are stadionul pe care Steaua si echipa nationala a Romaniei isi disputau cea mai mare parte a meciurilor de acasa.

Astfel, Dumitru Dragomir, fostul presedinte al LPF, a spus miercuri seara ca parcarea de la subsolul National Arena nu este dotata cu scari, iar cei care ajung acolo o pot parasi doar cu lifturile: "Daca explodeaza o masina acolo, cei de acolo mor ca sobolanii".

"Nu e de vina Primaria, ci constructorul care a exclus scarile ca sa nu bage betoane acolo, sa faca economie. De asta nu le-a dat aprobare. Cum n-au 99% din toate salile din tara, nu din Bucuresti. Eu si Lupescu am sesizat ca s-au evaporat scarile, adica nu le-au facut, desi in proiect exista scari", a declarat Dumitru Dragomir la DigiSport.

Marti, pompierii au anuntat ca National Arena nu are autorizatie de functionare din partea lor, astfel ca in urmatoarea perioada se poate interzice dreptul de utilizare.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-06

TAGURI: steaua, cluj, arena nationala, isu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...