2018-11-14 17:38


Steaua şi-a prezentat noul echipament pentru meciurile de pe teren propriu

 |  13:50
Steaua şi-a prezentat noul echipament pentru meciurile de pe teren propriu
Florentin Dincă

Noul echipament de joc al campioanei Steaua pentru meciurile de pe teren propriu din viitorul sezon a fost dezvăluit de sponsorul tehnic al steliştilor. Echipamentul cel nou va fi folosit de Steaua, în premieră miercuri, cu ocazia Supercupei României cu Petrolul. Designul noului echipament diferă mult faţă de cel vechi, în sensul că dungile subţiri roş-albastre în formă de “V” au lăsat locul dungilor groase, clasice. Noutatea mare o reprezintă culoarea neagră prezentă la mânecile şi la gulerul echipamentului.

Noul kit pus la dispoziţia Stelei a folosit, în obţinerea tricourilor, tehnica revoluţionară cu poliester reciclat, tocmai pentru a nu renunţa la principiul de a crea articole sportive care să nu aibă un efect nociv asupra mediului sau acesta să fie cât mai redus. Spre exemplu, un tricou şi un şort sunt fabricate folosindu-se 13 sticle de plastic reciclate.Acest proces de fabricaţie reduce consumul de energie cu până la 30%, comparativ cu procesul tradiţional de producţie a poliesterului, şi ajută la eforturile de protecţie a mediului înconjurător. Are doar 145 de grame greutate

Noul echipament este realizat dintr-un material care asigură o greutate de numai 145 de grame, cu 23% mai uşor decât modelul precedent. Textura acestuia este cu 20% mai rezistentă şi are o elasticitate îmbunătăţită. Materialul integrează tehnologia Dri-Fit, care asigură eliminarea transpiraţiei de la nivelul pielii şi confortului termic al jucătorior. Zonele de ventilaţie au fost îmbunătăţite cu ajutorul unor mici orificii realizate prin tehnologie laser pe părţile laterale ale tricoului şi în zona superioară a şortului. De asemenea, pe partea din spate a tricoului este poziţionat un panou de mesh. Aceste tehnologii asigură o ventilaţie superioară în jurul corpului sportivilor şi îmbunătăţesc confortul acestora în timpul jocului. În acest sezon echipamentul de joc are o croiala mai atletică şi mai dinamică, ca urmare a faptului că s-a adoptat un program innovator de scanare 3D a corpului câtorva dintre cei mai importanţi jucători de fotbal pentru a realiza un design mult mai apropiat de forma corpului acestora.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-09

GALERIE MEDIA


Citeste si:
Haţegan conduce Supercupa Steaua – Petrolul
Liga I: Steaua - Ceahlăul şi Poli Timişoara - Dinamo, în prima etapă

TAGURI: steaua, stelistii, prezentat, noul, echipament, tricou, sezonul, viitor, teren, prorpiu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...