2016-12-10 03:09

SPORT


Stoican a dat Dinamo pe Chindia

 |  16:14
Stoican a dat Dinamo pe Chindia

Flavius Stoican este noul antrenor al echipei de fotbal de ligă secundă Chindia Târgovişte, după ce fostul şi-a dat demisia de la echipa a doua a clubului din Ştefan cel Mare. „Dacă ne-am propus o promovare anul viitor, eu îmi doresc să se întâmple în acest an. Sunt convins că o să reuşesc aici lucruri importante”, a spus Stoican. Preşedintele onorific al grupării din Târgovişte, Gică Popescu, este încântat de alegerea făcută: „Prima opţiune a fost Bogdan Stelea, dar mi-a zis că nu vrea să încerce să intre în meseria aceasta alături de un prieten. Atunci opţiunea a doua a fost Flavius Stoican. Îi doresc să rămână lângă noi mult timp de acum încolo”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-11-17

TAGURI: Stoican, antrenor, chindia targovisteComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Milos Raonic renunţă la antrenorul Carlos Moya după cel mai bun an din carieră Canadianul Milos Raonic, numărul 3 mondial, a renunțat la colaborarea cu antrenorul spaniol... 01 Dec 2016 | (0)
Antrenorul român Edward Iordănescu şi-a reziliat contractul cu ŢSKA Sofia Antrenorul român Edward Iordănescu şi-a reziliat, duminică, pe cale amiabilă contractul cu... 28 Noi 2016 | (0)