2017-01-22 07:57

SPORT


Sub privirile lui Remy Bonjaski - “Moartea din Carpaţi” a făcut show la Podgorica!

 |  12:24

Cătălin Moroşanu, alias “Moartea din Carpaţi, s-a calificat la turneul Final 8 SuperKombat, ce va avea loc în noiembrie, după ce a câştigat într-o manieră entuziasmantă piramida de patru de la World Grand Prix Podgorica.

Românul a fost one man show, la piramida din Muntenegru, după ce a trecut spectaculos, prin KO în repriza a doua, de Utley Meriana. Sportivul nostru s-a impus, în ultimul act, prin decizie unanimă, în faţa cunoscutul luptător brazilian Anderson “Braddock” Silva. La gala în care a fost prezent şi celebrul Remi Bonjaski, Moroşanu s-a calificat astfel la Final 8, acolo unde patru sportivi deja au obţinut biletele: Erhan Deniz, Pavel Juravliov, Sergey Lascenko şi Ismael Londt.

Într-un alt meci al galei, românul, Raul Cătinaş, care a revenit în ring după o pauză de un an şi jumătate, a măturat pe jos cu turcul Yuksel Aydin. În schimb, a pierdut lupta cu Saşa Jovanovic, după un meci extrem de echilibrat.

În altă ordine de idei, un scandal de proporţii putea izbucni la finalul galei, atunci când, la sfârşitul meciului câştigat controversat de Andrei Stoica împotriva lui Redouan Cairo, românul l-a numit pe sportivul surinamez “nigger fighter”, chiar în direct la Eurosport. Ulterior, promoterul galei, Eduard Irimia, a clarificat problema, susţinând că Stoica nu cunoaşte foarte bine limba engleză. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-08-13

TAGURI: Moartea, carpati, superkombat, catalin, morosanu, show, raul, catinas, podgorica, gala, Andrei, stoicaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image