2017-01-24 19:27


Super adversar pentru Adrian Diaconu. Chad Dawson, pe 21 mai

 |  19:04
Super adversar pentru Adrian Diaconu. Chad Dawson, pe 21 mai

Deși aveaprogramat un meci împotriva lui Chris Henry, Adrian Diaconu are toate șanselede a întâlni un adversar mult mai bine cotat, în persoana americanului ChadDawson, pe 21 mai, la Quebec City sau Montreal.

Surse din lumeaboxului au declarat pentru „Puterea” că duelul Diaconu – Dawson va fi semifinala galei în care main-event esterevanșa dintre Jean Pascal și Bernard Hopkins pentru centurile WBC și IBO lasemigrea. Discuțiile sunt la început, dar posibilitatea ca ele să seconcretizeze sunt destul de mari.

Cei doi trebuiausă se mai bată până acum de două ori. În 2007, când meciul era organizat de DonKing, Diaconu s-a accidentat cu câteva zile înainte, și un an mai târziu,moment în care Dawson a refuzat să îl întâlnească pe român pentru centuramondială WBC, preferând să se bată pentru IBO.

Astfel, în cazulunui succes pe 21 mai, pugilistul ploieștean se va bate cu învingătorul dintrePascal și Hopkins. Pe primul l-a mai întâlnit de două ori, de fiecare datăfiind învins la puncte.

Și cazul lui ChadDawson este asemănător. Numărul 3 în topul boxrec, Dawson are 29 de victorii șio singură înfrângere, înregistrată în 2010, în fața aceluiași Pascal.Americanul în vârstă de 28 de ani are însă victorii la Glen Johnson, de douăori, Antonio Tarver și Jesus Ruiz.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-03-23Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image