2017-01-22 07:56

SPORT


Super-Dan pleacă de la Kuban? Tehnicianul român a uimit întreg mapamondul cu rezultatele sale

 |  17:14
Super-Dan pleacă de la Kuban? Tehnicianul român a uimit întreg mapamondul cu rezultatele sale
Campionatul Rusiei s-a întrerupt pentru o lună, iar şefii lui Kuban,surpriza turului de campionat, au intrat în alertă. Deşi a refuzat o ofertăfabuloasă din Arabia Saudită, Dan Petrescu se gândeşte serios la celelaltepropuneri primite.

Titlul cu Unirea Urziceni şi parcursul impresionant dinLiga Campionilor nu sunt deloc întâmplătoare pentru tehnicianul în vârstă de 44de ani. Promovat la pas cu galben-verzii, Dan Petrescu a reuşit să-i menţină şiîn topul clasamentului din prima ligă, terminând prima parte pe locul 6. Înplus, ultimul rezultat este unul de răsunet. 2-0 pe terenul lui Rubin Kazan,care nu mai pierduse acasă de peste un an.

Ofertele nu au întârziat să apară pentru fostulinternaţional, care are de ales între a rămâne în Rusia, la Lokomotiv Moscova,aflată în cădere liberă, şi Occident, dar de la formaţii fără obiectiveîndrăzneţe. Petrescu admite faptul că ia în calcul plecarea de la Kuban, înciuda faptului că mai are un an şi jumătate de contract. „După acea serie de trei înfrângeri, m-am gândit serios să renunţ.Acum, rămâne să analizez ce voi face în perioada următoare, când campionatuldin Rusia e în pauză”, a spus Bursucul, care este în conflict cu şefiiclubului. Kuban s-a bazat pe doi români în primele 16 etape, Gigel Bucur şiDacian Varga, însă al doilea trebuie să revină în această vară la SportulStudenţesc deoarece ruşii nu au activat până în prezent clauza de transferdefinitiv.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639250-06-09Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image