2019-03-24 17:39


Suporterii japonezi, EXEMPLU DE CIVILIZAȚIE după înfrângerea dureroasă cu Belgia

 |  15:52
Suporterii japonezi, EXEMPLU DE CIVILIZAȚIE după înfrângerea dureroasă cu Belgia

La finalul partidei, în care Japonia a condus cu scorul de 2-0, suporterii niponi au rămas ultimii pe stadion şi au strâns resturile rămase în sectoarele în care au stat. La fel au procedat şi după meciurile din faza grupelor.

În Japonia nu există coşuri de gunoi în oraşele mari. Niponii consideră nepoliticos ca altcineva să strângă resturile. Astfel, japonezii nu aruncă gunoaiele pe stradă, ci le pun în punguliţe, pe care le iau şi le aruncă acasă.

Nici jucătorii japonezi nu au fost mai prejos. La rândul lor, fotbaliştii au curăţat vestiarul şi au lăsat un bilet pe care scria "Mulţumim".

Reprezentativa Belgiei s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Mondiale, după ce a învins, luni, la Rostov, cu scorul de 3-2, selecţionata Japoniei. Belgienii au fost conduşi cu 2-0 şi au marcat golul victoriei în minutul 90+4.

Pentru Japonia au marcat Haraguchi '48 şi Inui '52, iar pentru Belgia au înscris Vertonghen '69, Fellaini '64 şi Chadli '90+4. În sferturi, Belgia va juca împotriva Braziliei, potrivit telekomsport.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-03

TAGURI: fani, japonia, belgia, meci,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LEVST.
03 Iul 2018

Oh, cum este posibil?! Oh, da, imi amintesc, ei "sunt sclavi" sub Monarhie( cat de demodata si anacronica!), si sub un Imparat , care - daca nu gresesc- in ultimii 60 de ani nu a iesit de 2 ori din tara, noi(care nici nu am ajunsa sa jucam la acest campionat) avem pres-edinte care intamplator mai vine si prin tara, desigur tot pe banii romanilor, pe care-nu-i asa!?- ii iubeste ( asa cum face si lingatorul sai, in koor!) , nu-i oprima si nu-i exploateaza, chiar deloc...
FLOREA BUNEA
03 Iul 2018

LE VST. crezi ca asa progresam? si fii barbat nu te ascunde...
LEVST.
03 Iul 2018

incearca sa fii coherent...
Random imageUltimele stiri
loading...