2018-10-18 14:31


SURPRIZĂ. FC Voluntari a câștigat la penaltiuri CUPA ROMÂNIEI , 5-3 cu Astra Giurgiu

 |  00:28
SURPRIZĂ. FC Voluntari a câștigat la penaltiuri CUPA ROMÂNIEI , 5-3 cu Astra Giurgiu

Echipa de fotbal FC Voluntari a câștigat în premieră Cupa României, după ce a dispus cu 5-3 la loviturile de departajare de Astra Giurgiu, sâmbătă seara, în finala desfășurată pe stadionul ''Ilie Oană'' din Ploiești, informează Agerpres.

Scorul a fost egal, 1-1, atât după 90 de minute, cât și după prelungiri (120 de minute).

FC Voluntari a produs o mare surpriză la ediția a 79-a a competiției, impunându-se în fața unei favorite clare, care a dominat prima repriză, dar apoi a considerat că meciul s-a încheiat și a fost surprinsă de ilfoveni.

Echipa antrenată de Claudiu Niculescu a obținut trofeul după ce portarul Răzvan Balauru a apărat șutul lui Alexandru Stan la loviturile de departajare, iar Cosmin Achim a transformat lovitura decisivă.

La loviturile de departajare, pentru FC Voluntari au marcat Adrian Bălan, Laurențiu Marinescu, Mihai Voduț, Petre Ivanovici și Cosmin Achim, iar pentru Astra au înscris Fabricio, Cristian Săpunaru și Takayuki Seto, iar Alexandru Stan a ratat.

Pentru Florin Lovin a fost ultimul meci din carieră, el anunțându-i retragerea din activitate. Astra rămâne în palmares cu o singură Cupă a României, în 2014. FC Voluntari va disputa Supercupa României cu campioana FC Viitorul.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-05-28

TAGURI: fotbal, fc voluntari, cupa romaniei, astra giurgiu, penaltiuri, surpriza
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...