2018-07-16 04:12


Ţălnar: Vom avea bătaie mare cu Rapid

 |  14:15
Ţălnar: Vom avea bătaie mare cu Rapid

Antrenorul formaţiei Dinamo, Cornel Ţălnar, a declarat că Rapid e un adversar redutabil şi echipa sa va avea de tras serios în Giuleşti, însă speră ca alb-roşii să se impună în derbiul de duminică al etapei a 21-a a Ligii I.

"Un meci Rapid - Dinamo este derbi indiferent de locul pe care îl ocupă echipele în momentul respectiv. Dinamo şi Rapid au făcut ceva schimbări în perioada asta. Eu sper ca duminică să obţinem un rezultat pe măsură. Vom avea bătaie mare cu Rapid. Într-un astfel de derbi mobilizarea trebuie să fie totală. I-am văzut la Iaşi, au fost dominaţi aproape în totalitate dar până la urmă s-au impus. E o echipă robustă, o echipă grea, care ştie să stea în teren, vom avea bătaie mare cu ei. Nu ştiu cât de mulţi copii sunt acolo, am înţeles că şi-a revenit şi Ioniţă, şi Roman, practic doar fundaşii laterali sunt noi la ei, restul sunt aceiaşi care au jucat şi în turul campionatului", a declarat Ţălnar, citat de Mediafax.

Tehnicianul dinamovist speră ca jucătorii săi să nu mai repete greşelile din a doua parte a partidei din etapa trecută cu FC Braşov: "A fost la noi ieri domnul Negoiţă şi ne-a spus în mare despre ce e vorba şi se pare că lucrurile se vor regla uşor, uşor. Sper ca problemele astea să nu mai fie. Băieţii sunt motivaţi oricum şi sunt mulţumit în principiu, mai puţin de felul în care au tratat repriza a doua din meciul cu Braşovul. Trebuie să înţeleagă că am plecat pe un drum nou şi dacă nu se pregătesc aşa cum am făcut-o până acum nu vom obţine ceea ce dorim".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639873-11-06

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri