2017-01-24 11:10


Tănase, din scandal în scandal! “Show-urile” s-au mutat din Groapă în Ghencea

 |  18:53
Tănase, din scandal în scandal! “Show-urile” s-au mutat din Groapă în Ghencea

În trecutul nu foarte îndepărtat, Dinamo era socotităcea mai petrecăreaţă echipă din România, rebelii N’doye, Tamaş şi AdrianCristea, dar şi trioul “Steaua e numai una” format din Torje, Pulhac şiRopotan, erau punctele forte ale grupării din Ştefan cel Mare la acest capitol.Însă conducătorii dinamovişti nu au tolerat la nesfârşit derapajele acestora şiuşor, uşor au scăpat de aceştia. În momentul de faţă, “dezmăţul” s-a mutat în Ghencea, acolo unde maestru de ceremonii e chiarcăpitanul echipei, Cristi Tănase. Din brigada celui poreclit “Dodel” mai facparte Bogdan Stancu, argeşean de-al său, dar şi marea speranţa Cosmin Matei.Ultimul, deşi are doar 19 de ani, este un împătimit al cluburilor de noapte,dar şi al cazinourilor. Alţi clienţi mai vechi ai paparazzilor bucureşteni aumai fost Tătăruşanu, Toja, Cezar Lungu, Brandan sau Szekely.

Dacă până nu de mult scandalurile în care era implicatTănase erau legate de “Bomba Sexy”, iată că acum “Dodel” a trecut la ceva maihard, pumni, picioare şi arme albe. Ultima ispravă s-a petrecut în apropiere deBucureşti, la Olteniţa, acolo unde mijlocaşul piteştean a avut un conflict cuun fost iubit al prietenei sale. Totul a degenerat într-o bătaie în toatăregula, în care ambele părţi au ieşit extrem de şifonate. Acesta este doar unepisod din telenovela “Dodel”, scenariul fiind acelaşi de fiecare dată, alcool,manele şi fete care mai de care mai dubioase. S-a spus despre el că şi-a bătutfosta prietenă, că bea de multe ori peste măsură şi, că vine uneori mahmur laantrenamente. Şi cum scandalurile s-au transferat din Groapă în Ghencea, unfapt similar cu cel al lui Tănase s-a petrecut exact acum un an şi cu “Prinţul”Cristea care, tot din cauza unei femei, a fost fugărit într-un club de fiţe dinCapitală şi a scăpat ca prin urechile acului de o corecţie fizică. În multeastfel de episoade s-a aflat şi ex-dinamovistul Gabi Tamaş, şi el un împătimital spriţurilor şi al lăutarilor, însă internaţionalul român s-a făcut între timpbăiat cuminte de când s-a transferat în Anglia la WestBromwich Albion.

Merită banderolă?

Incidentul de la Olteniţa pune serios la îndoială faptuldacă Tănase merită să poarte în continuare banderola la Steaua. Şi până acumera privit strâmb de ceilalţi din lot care chiar meritau să fie căpitani,fotbalişti ca Bănel, Geraldo, Szekely sau mai nou revenitul Dică. Totuşi “Dodel”are în Gigi Becali cel mai important sprijin, latifundiarul din Pipera îl arela inimă pe mijlocaş în ciuda tuturor celor întâmplate şi nu vrea să audă de alt căpitan la Steaua. Patronul din Ghencea chiari-a luat apărarea lui Tănase după ultima păţanie a acestuia: “Foarte bine că s-a bătut. E căpitan şi face cevrea. De asta e căpitan, să lupte până la capăt”.

Tănasenu a rupt gura târgului la Steaua, dimpotrivă, fotbalistul pe care Gigi Becalia dat 1,8 milioane de euro pentru 50% din drepturile federative, nu a marcatdecât de trei ori, o dată în campionatul trecut şi încă de două ori anul acestaîn Liga Europa, cu Napoli şi Liverpool. Chiar dacă a fost implicat şi înnumeroase scandaluri, selecţionerul Răzvan Lucescu încă mai are încredere înfotbalistul Stelei, care a debutat cu gol la naţională, acum doi ani, în meciuldin deplasare cu Austria de la Klagenfurt, pe vremea când prima reprezentativăera condusă de Victor Piţurcă.

Filiera din Trivale

Fotbalul piteştean a produs de-alungul anilorfotbalişti de rasă, cel mai de seamă fiind Gicu Dobrin. Însă urmaşii săi dinprezent se întrec care mai de care în derapaje mondene. Este Mutu, un fotbalistînzestrat cu un talent imens, însă caracterul l-a trădat de prea multe ori.Implicat în nenumărate scandaluri, Mutu a ajuns acum, la 32 de ani, să fiemăcinat de suspendări pentru dopaj, exclus din lot de Fiorentina, să aibă datoriide milioane de euro la Chelsea şi, în plus, se mai judecă şi cu ospătarul kosovarpe care l-a făcut K.O. în toamna trecută. A venit acum rândul lui “Dodel” săfie tot mai des în centrul atenţiei, însă de cele mai multe ori negativ. Un altcrai din Trivale, Cătălin Doman, a ratat transferuri importante la echipele dinBucureşti tocmai pentru că a pus mereu distracţia înaintea fotbalului. Curtatintens de Dinamo, fostul internaţional de tineret a ajuns acum la KhazarLankaran, acolo unde a fost adus de Mircea Rednic.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-01-09Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image