2018-12-16 11:13


TAS a decis CAMPIOANA României. Anunțul făcut de Tribunalul de la Lausanne

 |  16:49
TAS a decis CAMPIOANA României. Anunțul făcut de Tribunalul de la Lausanne

S-au încheiat audierile în procesul de la TAS dintre FCSB și Viitorul, decizia urmând să fie pronunțată mâine, anunță Gsp.ro.

Cristian Bivolaru, oficialul Viitorului, a declarat pentru Gazetă că audierile s-au încheiat, iar TAS a anunțat că verdictul se va da mâine.

"Acum s-au terminat audierile. Am terminat totul și ne-au anunțat că mâine se va da decizia", a spus managerul general al Viitorului pentru GSP.

Rămâne de văzut dacă judecătorii Tribunalului de Arbitraj Sportiv vor menține decizia dată de Liga Profesionistă și aprobată de Comitetul Executiv, cu Viitorul regina Ligii 1, sau o vor schimba și vor decerna titlul FCSB-ului.

"Eu nu am făcut nimic ilegal sau imoral. Pentru a te supăra pe cineva, trebuie ca respectivul să fi făcut ceva anormal. Am făcut eu aşa ceva? Am cerut o judecată dreaptă, spuneţi-mi ce am făcut eu rău?! Gică poate să zică ce vrea! Acum nu mă mai cert cu el, chiar dacă e el vinovat. A fost un moment când am vrut să renunţ la TAS, pentru că mă ruga soţia, familia, dar până la urmă am decis să continuăm", spune Gigi Becali.

Oficialii Viitorului au anunțat deja că vor da în judecată Liga și Federația dacă vor pierde titlul la Lausanne.

"Eu zic că ar fi o mare palmă dată fotbalului românesc și cred că mulți dintre cei care au luat decizia inițială și au certificat faptul că noi suntem campioni nu mai au ce să caute în fotbalul românesc", a declarat directorul general al clubului, Cristian Bivolaru.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-13

TAGURI: tas, viitorul, fcsb, lausanne, campioana romaniei
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...