2018-12-16 10:45


Tecău, victorie la debut în Turneul Campionilor

 |  16:21
Tecău, victorie la debut în Turneul Campionilor

Alături de partenerul său de dublu, Jean-Julien Rojer, Horia Tecău s-a impus clar în primul meci din faza grupelor la Turneul Campionilor.

Izbânda lui Horia şi a lui Rojer, care s-au impus anul acesta la Wimbledon, şi-au trasat ca obiectiv şi aici câştigarea trofeului, iar începutul este cum nu se poate mai b un pentru cei doi. Le-a fost suficient 67 de minute, într-o partidă care au controlat-o aproape în totalitate. O singură cumpănă a fost în acestă dispută, când în setul secund Horia şi-a pierdut serviciul, iar adversarii au revenit de la 0-2, la 3-2. Totul a revenit repede la normal, chiar dacă românul a acuzat o uşoară accidnetare după o ciucnire cu coechipierul său. 

Participarea în grupe la competiţia de dublu de la Turneul Campionilor este recompensată cu 82.000 de euro, iar o victorie în faza grupelor cu 32.000 de euro. Astfel, Tecău şi Rojer au încasat deja un cec în valoare totală de 114.000 de euro. Reamintim că, duminică, în prima zi a turneului, celălalt român participant, Florin Mergea, şi partenerul său, indianul Rohan Bopanna, i-au învins, tot în două seturi, scor 6-4, 6-3, pe fraţii Bob şi Mike Bryan, perechea numărul 1 şi principalii favoriţi ai Turneului Campionilor. Astăzi vor avea loc meciurile din etapa a doua a Grupei Ashe/Smith, Mergea și Bopanna urmând să evolueze contra cuplului britanico-australian Jamie Murray/John Peers.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-16
Citeste si:
Horia Tecău şi Florin Mergea şi-au aflat adversarii de la Turneul Campionilor
Horia Tecău, în continuare pe locul 5 în clasamentul ATP de dublu. Poziţia ocupată de ceilalţi români
Horia Tecău/Jean-Julien Rojer, învinşi în sferturile de finală ale turneului de la Paris-Bercy
Horia Tecău a coborât în clasamentul ATP de dublu

TAGURI: tecau, rojer, turneul campionilor
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...