2017-01-21 12:54

SPORT


Tecău merge ceas la Australian Open

 |  16:39
Tecău merge ceas la Australian Open

Turneul Australian Open îi prieşte pe deplin lui Horia Tecău. Românul s-a calificat în premieră în semifinalele competiţiei probei de dublu alături de fratele” său, suedezul Robert Lindstedt, după ce a trecut de cuplul american Scott Lipsky/Rajeev Ram cu 6-4, 6-4.

Astfel, Tecău şi-a depăşit cea mai bună performanţă a sa la Melbourne, turul 3 în 2009, atunci când îl avea partener la dublu pe Andrei Pavel. În penultimul act la Australian Open, Tecău şi Lindstedt au toate şansele să dea peste „coşmarul lor”, fraţii Bob şi Mike Bryan, principalii favoriţi, pe care nu i-au învins niciodată.

Pe de altă parte, şi-a asigurat prezenţa şi în sferturile de finală ale probei de dublu mixt, alături de americanca Bethanie Mattek-Sands, în urma victoriei cu 6-4, 7-6 (2) în faţa perechii Iaroslava Şvedova (Kazahstan)/Andy Ram (Israel). Pentru un loc în semifinale, echipa românului va înfrunta învingătorii din meciul Abigail Spears (SUA)/Mariusz Fyrstenberg (Polonia) - Jarmila Gajdosova (Australia)/Bruno Soares (Brazilia).

La junioare, Elena Theodora Cadar s-a calificat în optimi, graţie victoriei din turul II cu 6-4, 6-4 în faţa rusoaicei Olga Doroşina. În optimi, Cadar o va înfrunta pe japoneza Risa Ozaki.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-05-10

TAGURI: Tecau, competitie, dublu, australian openComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image