2019-04-22 15:44


TEIXEIRA, încă un an la FCSB. La aproape 38 de ani, portughezul n-are gând de pensionare

 |  15:05
TEIXEIRA, încă un an la FCSB. La aproape 38 de ani, portughezul n-are gând de pensionare

Gigi Becali a început deja să contureze lotul pentru sezonul viitor. Dacă pe unii jucători îi va pune pe liber, ca Larie, Artur Jorge sau Popescu, altul este pe placul patronului și i se va prelungi angajamentul scadent în vară. E vorba despre Filipe Teixeira, neobositul mijlocaș lusitan, care în toamnă va împlini 38 de ani.

”Lui Teixeira i se termină contractul la vară, dar prelungim. În câteva zile se rezolvă! Băiatul îşi face treaba foarte bine”, a spus Gigi Becali pentru gsp.ro.

”Nu știu până la ce vârstă voi mai juca. Am 37 de ani, dar mă simt foarte bine, mai am patru-cinci luni de contract, după care vom vedea. Nu știu dacă voi continua, vom vedea la vară ce se va întâmpla. Oricum, acum nu se pune problema să plec. Nici eu, niciun alt coleg. Motive sunt destule de a continua. În primul rând, plăcerea de a juca fotbal există în continuare, dar și obiectivele puse în joc sunt determinante pentru mine”, declara Teixeira în urmă cu o lună și jumătate

”Programul meu zilnic nu este cu nimic diferit față de cel al colegilor mei. Nu pot spune că joc bine acum pentru că am făcut ceva special în urmă cu o lună. Nu cred că dacă un fotbalist la 37 de ani joacă așa precum o fac eu înseamnă că trebuie să facă ceva suplimentar”, mai afirma mijlocașul lusitan.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-07

TAGURI: teixeira, fcsb, contract prelungir, portughez
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LILIAN NIKKY
24 Mar 2018

Numele meu este lilian N. Aceasta este o zi plină de bucurie a vieții mele, din cauza ajutorului pe care Dr. Saguru mi-a oferit-o ajutându-mă să-mi recuperez fostul soț cu magia și dragostea lui. am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de teribil pentru că soțul meu mă înșela într-adevăr și căuta un divorț, dar când am întâlnit e-mailul Dr.saguru pe internet despre modul în care a ajutat atât de mulți oameni să-și primească ex și ajută la stabilirea relației. și face ca oamenii să fie fericiți în relația lor. i-am explicat situatia mea si apoi caut ajutor, dar spre cea mai mare surpriza mea mi-a spus ca ma va ajuta cu cazul meu si aici sarbator acum pentru ca sotul meu sa schimbat complet pentru totdeauna. El vrea mereu să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult de căsnicia mea, o mare sărbătoare. Voi continua sa depun marturie pe internet pentru ca Dr.saguru este cu adevarat o adevarata vrajitoare. VĂ RUGĂM SĂ VĂ RUGĂM AJUTAȚI DOCTOR SAGURU ACUM ACUM VIAȚI EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com sau +2349037545183 El este singurul răspuns la problema dvs. și vă face să vă simțiți fericiți în relația voastră. 1 LOVE SPELL 2 CÂȘTIGĂȚI BACK EX 3 FRUCTE DE FEMEI 4 PROMOȚIE SPELL 5 SPELL DE PROTECȚIE 6 SPELL BUSINESS 7 SPELL GOOD JOB 8 LOTTERY SPELL și SPELL CASE.
Random imageUltimele stiri