2018-12-10 10:44


TENIS:Finală românească la Turneul Campionilor!

 |  21:32
TENIS:Finală românească la Turneul Campionilor!

Perechea alcătuită din tenismanul român Horia Tecău și olandezul Jean-Julien Rojer s-a calificat în finala Turneului Campionilor la dublu de la Londra, după ce au învins cu 6-4, 6-4 frații gemeni americani Bob Bryan/Mike Bryan, campionii en titre, în a doua semifinală.

Tecău și Rojer, favoriții numărul doi ai competiției, vor juca în ultimul act contra cuplului româno-indian Florin Mergea/Rohan Bopanna (cap de serie numărul opt), care a trecut, tot azi, de perechea Ivan Dodig (Croația)/Marcelo Melo (Brazilia), cu 6-4, 6-2. Finala se va juca maine, de la ora 17,30 (ora României).

Perechea româno-olandeză s-a impus în 66 de minute și și-a asigurat cu acest prilej titlul de cea mai bună pereche a anului, terminând anul pe primul loc în clasamentul Emirates ATP Doubles Team Rankings.

Tecău și Rojer și-au asigurat un cec de 261.000 de dolari și 1.000 de puncte ATP, ei câștigând toate cele patru meciuri de la Londra în două seturi.

Tecău este la a patra participare la Turneul Campionilor, dar e pentru prima oară când trece de faza grupelor. Frații Bryan au câștigat titlul de patru ori, în 2003, 2004, 2009 și 2013.

Indiferent care român va câștiga titlul va întregi performanța tenisului masculin românesc din anul acesta, după trofeul cucerit de Tecău la Wimbledon.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-21

TAGURI: tenis, finala, Turneul Campionilor
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...