2017-01-20 10:10

SPORT


Tensiuni în Giuleşti înaintea derby-ului cu Steaua. Bornescu, scos din lot de Rada pentru că a salutat galeria

 |  18:33
Tensiuni în Giuleşti înaintea derby-ului cu Steaua. Bornescu, scos din lot de Rada pentru că a salutat galeria
Săptămâna şi scandalul la Rapid. Portarul Mircea Bornescua fost anunţat de Marian Rada că nu va face parte din lotul pentru derby-ul cuSteaua de azi deoarece a salutat galeria la Severin, deşi Coman şi Lazărfuseseră înjuraţi de fani.

„Aşa mi s-a spus. Motivul excluderii este căi-am salutat pe suporterii care l-au înjurat pe Dani Coman. Probabil se căutaun motiv să fiu pedepsit”, a spus Bornescu, lăsat pe bancă şi la jocul cuPandurii. Din lotul pe care Marian Rada îl va deplasa în Ghencea va lipsi şibrazilianul Carlos Cesinha.

Tensiunea din jurul duelului de azi este alimentată şi deneînţelegerile dintre cele două cluburi privind accesul fanilor rapidişti lameci. Cum în tur, nici un stelist nu a fost prezent în Giuleşti, acum, nicioficialii roş-albaştri nu vor să le ofere bilete rivalilor. „Nu sunt obligat să dau bileterapidiştilor. Pot să le dau până la 5%, deci şi 0”, a anunţat managerulMihai Stoica. Dacă la meciul cu Gloria Bistriţa de duminică au fost prezenţiexact 1.923 de fani, ţinând cont de importanţa morală a întâlnirii, azi suntaşteptaţi undeva la 15.000 de spectatori. Etapa a 31-a va începe azi cu meciuldintre codaşele Unirea Urziceni şi Victoria Brăneşti, în timp ce joi se vadisputa cel mai important duel al rundei, între FC Vaslui şi Poli Timişoara,care poate decide soarta campionatului.

Programul etapei:

Miercuri:

Unirea Urziceni – Victoria Brăneşti (ora 14.30, GSP TV)

FCM Târgu-Mureş – Pandurii (16.30, GSP TV)

FC Braşov – Astra Ploieşti (18.30, Digi Sport)

Steaua – Rapid (20.30, Digi Sport)

Joi:

Gloria Bistriţa – Gaz Metan (15.30, GSP TV)

Universitatea Cluj – Sportul Studenţesc (17.30, GSP TV)

FC Vaslui – Poli Timişoara (19.30, Digi Sport)

Oţelul – Universitatea Craiova (21.30, Digi Sport)

Vineri:

Dinamo – CFR Cluj (20.20, Antena 1)


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639246-06-23Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image