2019-01-20 02:58


The Big Ghiță Mureșan vorbeşte despre cum a cucerit Simona Halep America: ”E mai cunoscută decât mine, Nadia sau Hagi”

 |  17:12
The Big Ghiță Mureșan vorbeşte despre cum a cucerit Simona Halep America: ”E mai cunoscută decât mine, Nadia sau Hagi”

Ghiță Mureșan, singurul sportiv român care a jucat baschet în campionatul profesionist Nord-American, se află într-o scurtă vizită la Cluj, unde va participa la Sports Festival, eveniment care se desfășoară între 14-17 iunie.

Unul dintre cei mai cunoscuți români peste Ocean, acolo unde e și stabilit din 1995, Mureșan a mărturisit că peste Ocean cineva ”i-a luat față”, atât lui, cât şi Nadiei şi lui Gică Hagi. Nimeni alta decât Simona Halep, proaspăta câștigătoare a Marelui Șlem de la Roland Garros. ” În America, toată lumea știe de Simona Halep. Ghiță Mureșan nu prea mai există. Am niște prieteni, vecini, americani, nu au nimic în comun cu România, dar o respectă și o iubesc pe Simona ca pe copilul lor. Merg la toate turneele mari, peste tot în lume se duc după ea. În America are cei mai mulți fani. Este, de departe, cea mai cunoscută româncă acolo, peste mine, Hagi sau Nadia”, a spus Ghiță Mureșan.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-06-13

TAGURI: simona halep, ghita muresan, america, hagi, nadia
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LEVST.
13 Iun 2018

bate si asta campii, probabil nici unu la zece milioane nu a auzit de Hagi, iar Simona este cunoscuta, dar e greu sa estimezi ca este mai cunoscuta decat Nadia C., care este cunoscota de toate generatiile in viata, pe Simona, probabil extremitatile nu o cunosc, adica cei f. batrani si cei f. tineri, care au alte preocupari, etc. mai venise una-anul trecut- ca ea(o romanca0 a facut furori cu parul vopsit in albastru( cred) vopsitul parului in orice culoare este popular in USA de la "Golden Age" a filmului, adica dinainte de 1950...
Random imageUltimele stiriloading...