2017-01-23 08:39


Tiberiu Bălan, primul antrenament cu Steaua

 |  15:53
Tiberiu Bălan, primul antrenament cu Steaua

Deşi perioada de transferuri s-a încheiat de mai bine de două săptămâni, Tiberiu Bălan va juca la Steaua încă din acest tur. Azi, mijlocaşul în vârstă de 30 de ani a efectuat primul antrenament sub comanda lui Rony Levy, iar săptămâna viitoare este de aşteptat să fie declarat liber pentru a putea deveni oficial jucătorul roş-albaştrilor.

Practic, oficialii Sportului şi ai Stelei s-au înţeles ca jucătorul să devină liber, iar ulterior să semneze cu gruparea patronată de Gigi Becali. Latifundiarul i-a promis în schimb lui Vasile Şiman că în cazul unui transfer al lui Bălan în străinătate, întreaga sumă să ajungă în conturile oficialului Sportului. “Îi dau lui banii”, a anunţat Becali, precizând totodată că pista Dorin Goga a fost una falsă pentru a nu avea probleme cu transferul lui Bălan.

Mijlocaşul născut pe 17 februarie 1981 a mai evoluat în carieră pentru Universitatea Cluj, Rapid, Gaz Metan Mediaş, iar din 2002 a ajuns la Sportul Studenţesc. Între timp a fost împrumutat la echipe ca Poli Timişoara, Unirea Urziceni şi Rapid, însă nici una dintre ele nu şi-a exprimat intenţia de a-l transfera definitiv.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-10-25Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image