2018-12-19 03:29


Tragedia din Colectiv. Apel la un gest caritabil la meciul Italia - România

 |  09:46
Tragedia din Colectiv. Apel la un gest caritabil la meciul Italia - România

Grupul "Fratellanza Italo Romena" din rețeaua de socializare Facebook a lansat un apel ca meciul amical de fotbal dintre naționalele Italiei și României să fie o ocazie pentru un gest caritabil în memoria victimelor tragediei din clubul Colectiv.

''Din păcate viața acestor tineri nu va putea fi înapoiată celor dragi. Dar și această întâmplare tragică poate fi la originea unui gest pozitiv. Ar fi de dorit ca echipele naționale să doneze o parte din sumele încasate la acest meci într-un fond destinat burselor de studiu în memoria celor dispăruți. Apelul este adresat responsabililor celor două naționale de fotbal și întregii comunități românești din Italia, pentru un gest de adevărată solidaritate'', au precizat administratorii grupului.

„E un mod concret de a dovedi, chiar și la durere, prietenia dintre Italia și România, între națiunile noastre, între popoarele noastre, între comunitățile noastre, care trebuie să se simtă unite chiar și în momente mai puțin fericite și prin intermediul unor evenimente sportive să încerce să construiască împreună unitatea și spiritul spre care trebuie să tindem'', au mai precizat membrii grupului "Fratellanza Italo Romena".

Meciul de fotbal dintre echipele Italiei și României va avea loc în data de 17 noiembrie, la Bologna. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-03

TAGURI: tragedia, colectiv, apel, gest, caritabil, meci, italia, romania
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...