2018-12-11 06:47


TRAGEDIE. Fiul de trei ani al fostului gimnast Răzvan Șelariu a murit lovit de o mașină la Doha

 |  18:16
TRAGEDIE. Fiul de trei ani al fostului gimnast Răzvan Șelariu a murit lovit de o mașină la Doha
Florentin Dincă

Dramă în familia fostului gimnast Răzvan Șelariu. Băiatul său, în vârstă de doar trei ani, a murit lovit de o mașină chiar în fața casei, la Doha, în Dubai, unde ex-sportivul locuia și antrena de câțiva ani. Familia Șelariu mai are o fetiță, Sabrina, în vârstă de 7 ani.

"Condoleanțe, Răzvan Şelariu! Familia Dinamo este alături de Razvan Şelariu în momentele de imensă durere prin care trece. Fiul fostului gimnast medaliat cu bronz la JO 2004, Rareş Andrei, a fost lovit mortal de o maşină în faţa casei din Doha (Qatar), unde Răzvan profesa de câţiva ani, ca antrenor al lotului masculin de gimnastică. Suntem consternaţi şi plângem cu tine, Răzvan!", se arată într-un mesaj de condoleanţe al clubului Dinamo Bucureşti, la care Răzvan Şelariu a fost legitimat în România când performa ca gimnast.

Răzvan Şelariu, în vârstă de 32 de ani, a fost component al lotului olimpic al României, cucerind numeroase medalii europene, dar şi una olimpică de bronz cu echipa, la JO din 2004. În 2008, el a fost ales gimnastului anului în România, titlu pe care l-am împărţit cu Sandra Izbaşa, informează Mediafax. După ce s-a retras din sportul de performanță, el s-a îndreptat spre antrenorat, din 2010 pregătind lotul Qatarului, ţară în care și-a adus și familia.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-27

TAGURI: razvan selariu, baiat, mort, masina, doha, dubai
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...